بیش از ۲۰۰ مورد حمله به مکان‌های اسکان پناهجویان در آلمان در شش ماه نخست سال ۲۰۱۵

Text Size

در تاریخ ۱۸٫۰۹٫۲۰۱۵ به گزارش دویچه وله ” فعالیت‌های افراط‌گرایان آلمانی فقط به دنیای آنلاین محدود نیست. گروهی از آنها هم که مهمان‌نوازی و گشاده‌دستی رهبران کشورشان در پذیرش پناهجویان را “خیانت به کشور” می‌خوانند٬ حمله به مکان‌های اسکان پناهجویان را طرح‌ریزی و اجرا می‌کنند. تعداد حملاتی از این دست در شش ماه نخست سال ۲۰۱۵ به بیش از ۲۰۰ مورد رسیده که رقم شوکه‌کننده‌ای است.”

در گزارش دیگری از دویچه وله به تاریخ ۲۶٫۰۸٫۲۰۱۵  می خوانیم : “از هر چهار حمله‌ای که به اقامتگاه پناهجویان در آلمان می‌شود، یکی در ایالت زاکسن اتفاق می‌افتد. بزرگترین تجمع‌های گروه راست افراطی پگیدا نیز در همین ایالت برپا می‌شد.ایالت زاکسن در شرق آلمان و در مرز جمهوری چک و کشور لهستان قرار دارد. مرکز این ایالت شهر درسدن و پرجمعیت‌ترین شهر آن لایپزیگ است.”

در سومین مطلب دویچه وله به تاریخ ۱۸٫۰۸٫۲۰۱۵ می نویسد : ” حدود نیمی از خشونت‌های نژادپرستانه در شرق آلمان رخ می‌دهند.

در سال ۲۰۱۴ مجموعا ۱۳۰ مورد اقدام خشونت‌آمیز نژادپرستانه در آلمان به ثبت رسیده‌اند. ۶۱ مورد از این جرایم در شرق آلمان رخ داده‌اند. آمارها نشان می‌دهند خشونت‌های نژادپرستانه در شرق آلمان به نسبت سال ۲۰۱۳ افزایش داشته‌اند.

به گزارش یک رسانه‌ آلمانی، ۴۷ درصد از خشونت‌های نژادپرستانه که در سال ۲۰۱۴ در آلمان به ثبت رسیده‌اند، در شرق این کشور رخ داده‌اند.

شرق آلمان در حالی ۴۷ درصد از میزان خشونت‌های نژادپرستانه را به نام خود ثبت رسانده که این بخش تنها ۱۷ درصد از جمعیت کل کشور را در خود جای داده است.

روزنامه “میتل دویچه تسایتونگ” روز سه‌شنبه (۲۷ مرداد/ ۱۸ اوت) گزارش داد که در سال ۲۰۱۴ از مجموع ۱۳۰ مورد خشونت نژادپرستانه که در آلمان به ثبت رسیدند، ۶۱ مورد در ایالت‌های شرقی این کشور رخ داده بودند که افزایش ۴۰ درصدی نسبت به سال پیش از آن را نشان می‌دهند.

اقدامات خشونت‌آمیزی که با انگیزه راست افراطی و نه لزوما نژادپرستانه رخ داده‌اند، طبق آمار ۱۰۲۹ مورد در سال گذشته میلادی بوده‌اند.

آمار وقوع اقدامات خشونت‌آمیز با انگیزه‌های راست افراطی در ایالت‌های آلمان در سال ۲۰۱۴ به ترتیب از این قرارند:

نوردراین وستفالن: ۳۷۰ مورد
برلین: ۱۱۱ مورد
زاکسن: ۸۶ مورد
براندنبورگ: ۷۳ مورد
بایرن: ۶۸ مورد
تورینگن: ۵۷ مورد
نیدرزاکسن: ۵۴ مورد
زاکسن آنهالت: ۴۷ مورد

ایالت‌های نوردراین وستفالن، بایرن و نیدرزاکسن هر کدام به طور مجزا شمار بیشتری از جمعیت کل آلمان را به نسبت ایالت‌های شرقی در خود جای داده‌اند.

طبق گزارش روزنامه “میتل دویچه تسایتونگ”، در سال ۲۰۱۴ تنها ۴۵ درصد از پرونده‌های جرایم با انگیزه‌های راست افراطی به نتیجه رسیده‌‌اند. این در حالی است که در مورد جرایم خشونت‌آمیز نژادپرستانه این آمار بالغ بر ۶۴ درصد بوده است.

در همین حال ایرنه میهالیچ، رئیس کمیته داخلی حزب سبزها در پارلمان، در گفتگو با این روزنامه خاطرنشان کرده است که مؤسسات غیردولتی میزان جرایم با انگیزه‌های راست افراطی در شرق آلمان در سال ۲۰۱۴ را ۷۸۱ مورد برآورد کرده‌اند. این در حالی است که به گفته وی وزارت کشور آلمان در گزارش خود از ۴۱۰ مورد سخن به میان آورده است.

خانم میهالیچ سیستمی را که پلیس آلمان برای تحلیل و بررسی خشونت‌های با انگیزه راست افراطی به کار می‌برد، ناکارآمد خوانده است. او نقص این سیستم را “خطری جدی برای امنیت داخلی کشور” ارزیابی می‌کند.”

در چهارمین گزارش از دویچه وله به تاریخ ۲۸٫۰۷٫۲۰۱۵ می خوانیم : ” افزایش شمار قربانیان گروه‌های راست‌گرای افراطی در آلمان

پلیس آلمان پس از قتل‌۱۰ نفر به دستِ راست‌گرایان افراطی، به جست‌و‌جو در آرشیو خود پرداخت تا شاید موارد خشونت ‌بیشتری را از این گروه‌ها بیابد. نتیجه بررسی‌ها نشان داد که این گروه‌های افراطی مسئول ۱۷ قتل دیگر نیز هستند.

دولت آلمان آمار خود درباره شمار قربانیان گروه‌های راست‌گرای افراطی در این کشور را تصحیح کرد. بر مبنای آمار جدید به دست آمده، شمار کشتگان بر اثر خشونت‌ گروه‌های افراطی از سال ۱۹۹۹ تاکنون ۷۵ نفر بوده است.

این افراد طی ۶۹ حمله از پای درآمده‌اند. وزارت کشور آلمان این آمار را در پی درخواست حزب سبزهای آلمان منتشر کرده است.

سال‌هاست که بر سر شمار قربانیان خشونتِ راست‌گرایان افراطی در آلمان اختلاف نظر حاکم است. در حالیکه آمار رسمی دولت این کشور تاکنون شمار قربانیان مزبور را ۶۰ نفر معرفی می‌کرد، سازمان‌های حقوق بشری تعداد این افراد را دو تا سه برابر آمار رسمی می‌دانستند.

بررسی مجدد ۳۰۰۰ پرونده

دولت مرکزی و دولت‌های ایالتی آلمان سرانجام تصمیم گرفتند تحقیقات در این زمینه را آغاز کنند. آن‌ها پرونده جنایت‌هایی که در آنها هویت جانیان مشخص نشده را یک بار دیگر بررسی کردند. در مجموع ۳۳۰۰ مورد از پرونده‌های قتل از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۱ بررسی شدند.

بررسی این پرونده‌ها نشان داد که راست‌گرایان افراطی مرتکب ۱۵ قتل دیگر نیز شده‌اند. این تعداد و دو نمونه‌ای که به تازگی روی داده است، شمار قربانیان را نسبت به آمار قبلی تا ۱۷ نفر افزایش داده است. ۹ مورد از این قتل‌های کشف شده توسط راست‌گرایان افراطی در ایالت براندنبورگ آلمان رخ داده‌اند.

آغاز تحقیقات پس از قتل‌های زنجیره‌ای

بررسی پرونده جنایت‌های پیشین در آلمان پس از فاش شدن قتل‌های زنجیره‌ای در آلمان رخ داد که اعضای گروه “ناسیونال سوسیالیست‌های زیرزمینی (NSU)” در آلمان مسئول آن بودند. این گروه در سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۷ در مجموع ۹ مرد و یک پلیس زن جوان را به قتل رساندند.

قربانیان مرد ترک و یونانی‌تبار بودند و تمامی آنها در مغازه‌های کباب‌ترکی (دونر کباب) کار می‌کردند. آن‌ها در نقاط مختلف آلمان به طرز فجیعی به قتل رسیدند.”

در پنجمین گزارش به تاریخ ۱۴٫۰۴٫۲۰۱۵ دویچه وله می نویسد : ” تهدید به مرگ مخالفان نئونازی‌ها در آلمان

در آلمان کسانی هستند که تهدید به مرگ شده‌اند چون علیه نئونازی‌ها فعالیت می‌کنند. نه تنها سیاستمداران آلمانی، بلکه در اغلب موارد فعالان مدنی‌ که به پناهجویان کمک می‌کنند با تهدیدهای راست‌گرایان افراطی روبرو شده‌اند.

تهدیدهای هر روزه

آنته کاهان، از فعالان بنیاد آمادئو آنتونیو، می‌گوید که تقریبا هر روز با نامه‌های تهدیدآمیز نئونازی‌ها سر و کار دارد. به گفته کاهان، بیش از بیست سال است که فعالان مدنی بخصوص در شهرهای بزرگ شرق آلمان می‌کوشند با وجود این تهدیدها به پناهجویان کمک کنند.

آنته کاهان به دویچه وله می‌گوید: «من چندان نگران سیاستمداران نیستم، چون آن‌ها امکان حفاظت از جان خود و خانواده خود را دارند.» وی ادامه می‌دهد: «وقتی حتی سیاستمداران چنین نامه‌های تهدیدآمیزی را جدی می‌گیرند و احساس ترس می‌کنند، پس آن پناهنده‌‌ای که شب‌ها پایین پنجره اتاقش افرادی با کوکتل مولوتف ایستاده‌اند، چه بگوید؟ یا فعالان مدنی گروه‌هایی که علیه راست‌گرایان افراطی مبارزه می‌کنند چه کنند که عکس‌شان در اینترنت منتشر می‌شود در حالی‌که زیرش نوشته شده باید کشته شوند؟» ”

 

 

 

 

 

آدرس و اسامی صفحات مرتبط با فدراسیون عصر آنارشیسم

Federation of Anarchism Era Social Media Pages



۱- آدرس تماس با ما 
asranarshism@protonmail.com
info@asranarshism.com
۲- عصر آنارشیسم در اینستاگرام
۳- عصر آنارشیسم در تلگرام
۴- عصر آنارشیسم در توئیتر
۵ – فیسبوک عصر آنارشیسم
۶ – فیسبوک بلوک سیاه ایران
۷ – فیسبوک آنارشیستهای همراه روژاوا و باکورAnarchists in solidarity with the Rojava
۸ – فیسبوک دفاع از زندانیان و اعدامیان غیر سیاسی
۹ – فیسبوک کارگران آنارشیست ایران
۱۰- فیسبوک کتابخانه آنارشیستی
۱۱ – فیسبوک آنارشیستهای همراه بلوچستان
۱۲ – فیسبوک هنرمندان آنارشیست
۱۳ – فیسبوک دانشجویان آنارشیست
۱۴ – فیسبوک شاهین شهر پلیتیک
۱۵ – فیسبوک آنتی فاشیست
۱۶- تلگرام آنارشیستهای اصفهان و شاهین شهر
۱۷ – اینستاگرام آنارشیستهای اصفهان و شاهین شهر
۱۸- تلگرام آنارشیستهای شیراز
۱۹ – تلگرام ” جوانان آنارشیست ”
۲۰ - تلگرام آنارشیستهای تهران
۲۱ – اینستاگرام جوانان آنارشیست
۲۲ – گروه تلگرام اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۳ –  توییتر اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران - The Anarchists Union of Afghanistan and Iran
۲۴ – فیسبوک اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۵ – اینستاگرام اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۶ – کانال تلگرام خودسازماندهی مطالب گروه اتحاديه آنارشیست‌های افغانستان و ايران
۲۷ – گروه تلگرام خودساماندهی مطالب گروه اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۸– اینستاگرام آنارشیستهای بوکان - ئانارکیستە کانی بۆکان
۲۹- کانال تلگرام کتابخانه شورشی
۳۰- کانال تلگرام ریتم آنارشی
۳۱- تلگرام آنارشیستهای اراک
۳۲- تلگرام قیام مردمی
۳۳- ماستودون عصرآنارشیسم
۳۴- فیسبوک آنارشیست‌های مزار شریف
۳۵- فیسبوک آنارشیست‌های کابل