بازی پلید قدرتها با سرنوشت مردم افغانستان!
آمینه محمد، معاون دبیر کل سازمان ملل متحد میگوید که این سازمان قصد دارد در روزهای آینده نشستی را ترتیب دهد تا در مورد اعطای رسمیتشناسی طالبان گفتوگو کند.
او این اظهارات را در نشستی در دانشگاه پرینستون آمریکا بیان کرد، که به نحوی زمینهسازی بیپیشینه برای به رسميتشناختن طالبان است.
ایندرحالی است که طالبان به عنوان یک گروه تروریستی، با پیشنهی انتحار و انفجار بر مردم ملکی، نسلکشی، حذف زنان از جامعه و جنایات بیشمار و به کمک حکومتها و استخبارات کشورهای منطقه و جهان به قدرت رسیدند.
نزدیک به دو سال از حاکمیت دور دوم طالبان در افغانستان میگذرد. از آن زمان تاکنون تمامی مکاتب، دانشگاهها و مراکز آموزشی بر روی زنان بسته شده است. زنان حق کار، تحصیل و حق سفر را ندارند. زنان به صورت تمام از اجتماع در حال حذف شدن هستند و حتی کارمندان خود سازمان ملل نیز طی احکام صادر شده از سوی طالبان اجازه نیافتند که به دفاتر شان حاضر شوند.
فقر گسترده و فراگیر، بیکاری، ظلم و ستم مضاعف طالبان بر مردم، باجگیری و اخاذی از کسبهکاران و کارگران، دستاندازی و بیحرمتی بر حریم خصوصی مردم و صدور دهها فرامین و اعمال غیرانسانی این گروه زندهگی را بر مردم جهنم ساختهاست، تا جاییکه این گروه تنها از طریق سرکوب و خفقان افکار عامه را کنترول مینمایند.
با اینهمه، اما حکومتها و سازمانهای جهانی دارند، با امتیازدهی و همکاری با طالبان مردم افغانستان را در آتش میسوزانند. بازشدن نمایندهگیهای سیاسی این گروه در پاکستان، ایران، روسیه و ترکیه و حمایت مالی میلیوندالری آمریکا از این گروه نمونههای بارز سادهسازی شر و توجیهگری جنایت است.
طوریکه نهادهای بینالمللی مانند سازمان ملل نیز به گونههای مختلفی به طالبان تریبون داده و در مواردی کمکهای جهانی را که از پول مالیات شهروندان کشورهای مختلف است، به نام کمک به مردم افغانستان به جیب طالبان ریختهاند و در موارد زیادی در تبانی با این گروه کار نموده است.
اظهارات تازهی آمینه محمد، دبیرکل سازمان ملل در مورد آمادگیهای این سازمان در رابطه به برگزاری یک نشست به قصد به رسمیتشناسی گروه تروریستی طالبان، دارد نقاب از روی این سازمان بین المللی میاندازند.
روی این ملحوظ، همانطوری که این حکومتها و سازمانهای فریبکار توانستند طالبان را از یک گروه تروریستی به یک گروه سیاسی ترفیع بدهند و بعد مردم افغانستان را تسلیم این گروه دهند، بعید هم نیست که به زودی آنان را به رسمیت بشناسند و اینگونه گروه تروریستی تحت حمایتهای سیاسی را تبدیل به یک دولت با تمام وجوه سیاسی بسازند.
طوریکه ما از همان اول به این باور بودیم، که طالبان را همین سازمان ملل و حکومتهای جهان از راه اختلاف و نفاق افگنی میان مردم ایجاد کردند و به قدرت رسانیدند، هنوز به این باوریم که همینها برای حفظ قدرت و بازی پلید سیاسی دست به هر جنایتی میزنند. لهذا؛ جهان و مردم جهان نباید نظارهگر مرگ دستجمعی مردم مظلوم افغانستان باشند و این تروریستسازی جهان خبر خطرناک برای بشر خواهد بود.
منبع مطلب: شبکه مردمی حقوق بشر افغانستان
UN_Is_With_Taliban#
آدرس و اسامی صفحات مرتبط با فدراسیون عصر آنارشیسم
Federation of Anarchism Era Social Media Pages
۱- آدرس تماس با ما
asranarshism@protonmail.com
info@asranarshism.com
۲- عصر آنارشیسم در اینستاگرام
۳- عصر آنارشیسم در تلگرام
۴- عصر آنارشیسم در توئیتر
۵ – فیسبوک عصر آنارشیسم
۶ – فیسبوک بلوک سیاه ایران
۷ – فیسبوک آنارشیستهای همراه روژاوا و باکور - Anarchists in solidarity with the Rojava
۸ – فیسبوک دفاع از زندانیان و اعدامیان غیر سیاسی
۹ – فیسبوک کارگران آنارشیست ایران
۱۰- فیسبوک کتابخانه آنارشیستی
۱۱ – فیسبوک آنارشیستهای همراه بلوچستان
۱۲ – فیسبوک هنرمندان آنارشیست
۱۳ – فیسبوک دانشجویان آنارشیست
۱۴ – فیسبوک شاهین شهر پلیتیک
۱۵ – فیسبوک آنتی فاشیست
۱۶- تلگرام آنارشیستهای اصفهان و شاهین شهر
۱۷ – اینستاگرام آنارشیستهای اصفهان و شاهین شهر
۱۸- تلگرام آنارشیستهای شیراز
۱۹ – تلگرام ” جوانان آنارشیست ”
۲۰ - تلگرام آنارشیستهای تهران
۲۱ – اینستاگرام جوانان آنارشیست
۲۲ – گروه تلگرام اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۳ – توییتر اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران - The Anarchists Union of Afghanistan and Iran
۲۴ – فیسبوک اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۵ – اینستاگرام اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۶ – کانال تلگرام خودسازماندهی مطالب گروه اتحاديه آنارشیستهای افغانستان و ايران
۲۷ – گروه تلگرام خودساماندهی مطالب گروه اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۸– اینستاگرام آنارشیستهای بوکان - ئانارکیستە کانی بۆکان
۲۹- کانال تلگرام کتابخانه شورشی
۳۰- کانال تلگرام ریتم آنارشی
۳۱- تلگرام آنارشیستهای اراک
۳۲- تلگرام قیام مردمی
۳۳- ماستودون عصرآنارشیسم
۳۴- فیسبوک آنارشیستهای مزار شریف
۳۵- فیسبوک آنارشیستهای کابل