فراخوان تظاھرات ضد سرمایه داری علیه اجلاس G20 روز شنبه ساعت سیزده با عنوان : برادری بدون مرز به جای گروه بیست

گزارشی از عصر آنارشیسم

Text Size

فراخوان ادامه تظاهرات ضد کاپیتالیستی در روز شنبه :

به گزارش عصر آنارشیسم ، تظاهرات روز شنبه هشتم جولای با عنوان “برادری بدون مرز به جای گروه بیست” از ساعت سیزده از دایش تور هالن (ایستگاه اشتاین اشتقاسه) تا محله ری پا بان برگزار می‌شود، بر اساس تخمین پلیس تظاهرات روز شنبه بزرگترین تظاهرات بر علیه گروه بیست خواهد بود.

 

بعد از فراخوان آنارشیست ها و …. در سراسر اروپا برای تظاهرات خیابانی علیه اجلاس G20، تمام انسانهای آزادی خواه ،اکتویست ها ، آنارشیست ها و چپ ها ، خیابانهای هامبورگ را برای مبارزه علیه نظام کاپیتالیسم پر از شعار سرنگونی این نظام جهانخوار کردند ،نشست G20 جلسه تقسیم کره زمین بین یک درصد آدم که صاحب تمام ثروت جهان هستند و تنها ۸ نفر ثروتشان به اندازه بیش از ۳٫۵ میلیارد انسان است که درآمدشان تنها روزی ۲ دلار است، و دلیل تمام جنگ ها و خونریزی ها و فلاکت های جامعه بشری هستند و برای محافظت از آن حتی تا دندان خود را به بمب اتم مصلح کرده اند برای خاتمه دادن به این وضع موجود تنها راه جامعه انسانی نابودی و فروپاشیدن این نظام و دولت های محافظ آن هست و  با شعار به جهنم خوش آمدید علیه این نشست ده ها هزار انسان به خیابان ها ریختند ،سران این نشست تمام خیابان های هامبورگ را ملیتاریزه کردند و به معترضان حمله کردند که این صدا را خاموش کنند.
حدود ۲۰ هزار مامور پلیس برای محافظت از اجلاس گروه ۲۰ در هامبورگ به کار گرفته شده‌اند. آنها تدابیر امنیتی شدیدی را در مرکز شهر به اجرا گذاشته‌اند تا معترضان نتوانند خود را به محل اصلی اجلاس برسانند. به گزارش خبرگزاری فرانسه بازداشتگاهی با ظرفیت ۴۰۰ نفر هم برای مقابله با معترضان در نظر گرفته شده است. معترضان می‌گویند پلیس آلمان هامبورگ را به یک دژ نظامی تبدیل کرده است.

گزارش تظاهرات ضد کاپیتالیستی در روز پنجشنبه :

در شهر هامبورگ که به یک «دژ نظامی» تبدیل شده است، هزاران نفر به سیاست های حاکم بر دنیای سرمایه داری اعتراض کرده اند و پلیس با معترضان عمدتا آنارشیست نقابدار درگیر شده است. روز پنجشنبه ۶ جولای، یک روز قبل از آغاز نشست کشورهای گروه جی ۲۰ (G-20) یا گروه بیست اقتصاد بزرگ جهان بر اساس تخمین شبکه تلویزیونی “ان دی ار” آلمان بیشتر از صد هزار نفر در این شهر بر ضد سیاست‌های کاپیتالیستی کشورهای گروه بیست به خیابان‌ها آمدند. شعار این تظاهرات که از سوی معترضان داده می شود، این بود: “به جهنم خوش آمدید.”
در آستانه اجلاس رهبران گروه ۲۰ در شهر هامبورگ چندین هزار نفر در اعتراض به سیاست های سرمایه داری حاکم بر جهان دست به اعتراض زدند و ماموران پلیس ضدشورش آلمان با آن ها درگیر شدند.

چند هزار معترض ضدسرمایه داری با پارچه‌نوشته‌هایی مثل “به جهنم خوش آمدید” و “گروه ۲۰ را نابود کنید” به سمت محل برگزاری اجلاس می‌رفتند و شعارهایی ضد نظام سرمایه‌داری و علیه دونالد ترامپ می‌دادند.
پلیس آلمان می‌گوید شمار تظاهرکنندگان ۱۲ هزار نفر بوده که از میان آنها حدود هزار نفر حاضر نشدند نقاب‌هایشان را بردارند.
پلیس تدابیر امنیتی شدیدی را در مرکز شهر به اجرا گذاشته‌ تا معترضان نتوانند خود را به محل اصلی اجلاس برسانند.

 

ادامه ی تظاهرات ضد کاپیتالیستی در روز جمعه :
بعد از درگیری‌های شامگاه پنجشنبه بین مخالفان سیاست‌های ۲۰ کشور صنعتی جهان در شهر هامبورگ با پلیس آلمان، بامداد جمعه ۷ ژوئن آرامش به این شهر بازگشت. اما این آرامش دوامی نیافت.
سایت روزنامه «دی‌ تسایت» آلمان از درگیری‌های تازه در صبح جمعه ۷ ژوئیه خبر داده است. بر اساس این گزارش در نقاط مختلف هامبورگ تظاهرات خشونت‌باری برپا شده است.
در ایستگاه قطار آلتونا معترضان دست به آتش زدن لاستیک ماشین‌ها زده‌اند. در خیابان اِلبشوسه هامبورگ خودروهای عمدتا گران قیمت به آتش کشیده شده‌اند. پلیس از شمار خودروهای سوخته اطلاعی نداده است.(قابل ذکر است که  ماشین ها در آلمان بیمه هستند و خسارت نه به صاحب ماشین بلکه در وهله اول به کارتل های بزرگ بیمه وارد می شود که آنها هم این مخارج را به عنوان هزینه اضافی از مالیات خود کم می کنند)
پلیس بر روی صفحه توئیتر خود نوشته است که مأموران پلیس منطقه هامبورگ ـ آلتونا مورد هجوم قرار گرفته‌اند.
در ایستگاه تراموای فِدِل هم مأموران پلیس وارد عملیات شده‌اند.
گروه «بلوک جی ۲۰ ـ رنگ منطقه قرمز» از گروه‌های مخالف نشست گروه ۲۰ از دو منطقه هامبورگ به راه افتاد تا برگزاری نشست را مختل کند. پلیس با باطوم به آن‌ها حمله کرده است. در نزدیکی کلیسای سنت میشائل، پلیس یک گروه از آن‌ها را محاصره کرد. حدود ۲۰۰ نفر عضو گروه «بلوک جی ۲۰» هستند.
بر اساس گزارش پلیس در داخل شهر در چهارراه‌های مختلف راه‌بندان‌هایی صورت گرفته. از تظاهرکنندگان خواسته شده که آرام پراکنده شوند.

 

مجموعه عصر آنارشیسم ( آنارشیست های افغانستان و ایران )۰۸٫۰۷٫۲۰۱۷

 

برای اطلاع بیشتر می توانید به لینک زیر و یوتوب (پخش زنده ) مراحعه کنید.

 

https://fcmc.tv

 

یورونیوز در همین ارتباط می نویسد : مخالفان گروه بیست چه کسانی هستند و چه می گویند؟

همزمان با نشست گروه بیست در هامبورگ این شهر شمالی آلمان شاهد حضور هزاران معترض ضدسرمایه‎داری و چپگراست، معترضانی که از سراسر اروپا به هامبورگ آمده اند تا مخالفت خود را با ساختار فعلی سیاست های راهبردی جهان نشان دهند.

این گروهها که در میان آنها گروه‌های مارکسیستی و آنارشیستی نیز هستند براین باورند که جهان امروز تحت کنترل سرمایه دارانی است که کمتر از یک درصد جمعیت این کره خاکی را تشکیل می‌دهند اما برای ۹۹ درصد باقیمانده مهمترین تصمیم‌ها را می گیرند.

اعتراضات گروههای ضدسرمایه داری از زمان فروپاشی شوروی و بنوعی تک قطبی شدن جهان در اروپا و ایالات متحده شکل جدید و جدی تری بخود گرفته است. این گروهها همواره با ساختار اقتصادی کاپیتالیستی که به گفته آنها ارزش مهم نوع بشر یعنی برابری و عدالت را زیر سوال می برد، مخالفت کرده اند.

نحله‌های مختلفی از اعضای جنبش های ضدسرمایه داری در اروپا دست کم در تظاهرات‌های ضددولتی شرکت موثری دارند. برخی از اعضای این گروه‌ها دست به اعتراضات خشنی از جمله شکستن شیشه بانک‌ها و یا سوزاندن خودروهای گران قیمت می کنند. آنها بانک‌ها و شرکتهای چندملیتی بزرگ از جمله شرکتهای خودروسازی را عامل اصلی نابرابری‌ها طبقاتی در جهان می دانند. به علاوه جنبشهای ضدسرمایه داری معتقد هستند که این بانکها هستند که در نهایت دولت‌ها را کنترل می کنند در صورتیکه سیاستمداران همواره خواسته اند خلاف آنرا ثابت کنند. در همین راستا گروه‌های ضدسرمایه داری سیاستمداران را نوچه‌های بازار بزرگ جهانی و جمعیت یک درصدی ثروتمند جهان می دانند.

با آغاز بحران اقتصادی که گریبان بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکا را از سال ۲۰۰۸ میلادی گرفت بسیاری از نسل‌های جوان غربی که دیگر مانند پدران و مادرانشان شانس تشکیل یک زندگی مرفه را نداشتند به جنبش‌های ضدسرمایه داری پیوستند.

بحران در آمریکا، یونان و پرتغال و دیگر کشورهای جنوبی اروپا باعث شده است تا بسیاری از جوانان سرمایه‌داری را کاملا ساختاری ورشکسته و شکست خورده ببینند و بدنبال آلترناتیوهای جدیدتر و مهمتر بگردند.

در این میان حامیان و مدافعان محیط زیست نیز به جنبش‌های ضدسرمایه‌داری پیوسته اند. مدافعان محیط زیست معتقدند که جهانی شدن اقتصاد و گسترش شرکتهای چندملیتی در جهان نه تنها کمکی به مبارزه با تغییرات اقلیمی نمی کند بلکه یکی از مهمترین عوامل آلودگی هوا و گرم شدن زمین نیز هست. به همین دلیل می توان گفت اغلب حامیان و مدافعان محیط زیست در کنار جنبش‌های چپ و ضدسرمایه‌داری قرار می گیرند.

 

ده نکته ای که درباره اجلاس گروه بیست نمی دانیم :

نشست سران «گروه بیست» در روزهای ۷-۸ ژوییه (۱۶ و ۱۷ تیرماه) در هامبورگ برگزار می شود. در این نشست سالانه رهبران ۲۰ قدرت اقتصادی جهان درباره رشد اقتصادی جهانی، تجارت بین المللی و تنظیم بازارهای مالی گفتگو و تبادل نظر می کنند.

جلسات سالانه این گروه از سال ۲۰۰۸ برگزار می شود.

آیا ۲۰ کشور عضو «گروه بیست» هستند؟

  • ۱.«گروه بیست» متشکل از از ۱۹ کشور و اتحادیه اروپا است که کمیسیون اروپا و ریاست دوره ای شورای اروپا و بانک مرکزی اروپا نماینده آن است. ۱۹ کشور عبارتند از: آرژانتین، استرالیا، برزیل، کانادا، چین، فرانسه، آلمان، هند، اندونزی، ایتالیا، ژاپن، مکزیک، روسیه، عربستان سعودی، آفریقای جنوبی، کره جنوبی، ترکیه، بریتانیا و ایالات متحده آمریکا.

آیا این کشورها ثروتمندترین کشورهای جهانند؟

  • ۲. نوزده کشور عضو گروه بیست، مجموع ۸۵ درصد از اقتصاد جهان را در اختیار دارند اما نماینده ۱۹ اقتصاد برتر جهان در سال نیستند. این اجلاس در واقع متشکل از ۸ کشور صنعتی (۸ اقتصاد بزرگ جهان) و ۱۱ اقتصاد نوظهور و در حال توسعه است.

همچنین کشوری که ریاست اجلاس را عهده دار است، می تواند موسسات بین المللی را به نشست دعوت کند. برای مثال، اسپانیا بدون عضویت، و بعنوان مهمان دائمی در این نشست حضور دارد. آلمان بعنوان رییس اجلاس امسال کشورهای نروژ، هلند و سنگاپور به عنوان کشورهای شریک در گروه ۲۰ به این نشست دعوت کرده است

پس چه کسی تصمیم می گیرد چه کسی عضو گروه هست و چه کسی نیست؟

  • ۳.«گروه بیست» ۲۰ عضو دارد. عدد ۲۰ برای دادن وجهه و قدرت به گروه کفایت می کند. اما آنقدر هم بزرگ نیست که تصمیم گیری را غیرممکن کند. همیشه کشوری پیدا خواهد شد که شاکی شود. باراک اوباما یک بار گفت: «هر کشوری خواهد گروه تا جایی که امکان دارد، کوچک باشد اما خود آن کشور را شامل شود. بنابراین اگر آن کشور بیست و یکمین کشور بزرگ دنیا باشد می خواهد که این نشست، گروه بیست و یک شود و فکر می کند که کنار گذاشته شدن آن ناعادلانه است.»

آیا تصمیمات اجلاس الزام قانونی دارد؟

  • ۴.گروه بیست یک نهاد غیر رسمی است و نشست آن هم تنها برای بحث و گفتگوست. تصمیمات گرو در پایان در بیانیه ای منتشر می شود. اما بیانیه ها جنبه الزام آور حقوقی ندارند. اما در این نشست می توان برای قراردادهای قانونی که جای دیگر به امضا رسیده است، شالوده اجرایی به وجود آورد و اجرای قرارداد را سرعت بخشید.

چرا «گروه بیست» یک مقر دائمی ندارد؟

  • ۵. گروه بیست یک نهاد رسمی نیست، و با سازمانهای رسمی بین المللی متفاوت است. این گروه برای بحث و گفتگو درباره یاست های مالی و اقتصادی و مسائل مهم جهانی تشکیل شده است. بنابراین مقر خاص یا دبیرخانه دائمی ندارد.

پس چه کسی کارها را انجام می دهد؟

  • ۶. هر سال کشوری که ریاست اجلاس را (در آن سال) بر عهده دارد، دبیرخانه ای به راه می اندازد که مسئول سازمان دادن به نشست ها و برنامه ریزی مباحثی است که مطرح خواهد شد.

شرپاهای اجلاس گروه بیست چه کسانی هستند؟

  • ۷. قبل از هر اجلاس، کارگزاران عالی رتبه گرد هم می آیند و جزئیات نکته هایی را که باید بحث شود و بهترین راه رسیدن به توافق را مشخص می کنند. به آنها «شرپا» می گویند. منظور از «شرپا» در کوهنوردی، کسانی است که در ازای دریافت مبلغی، در حمل بار کوهنورد به او کمک می کنند. کارگزارن برگزاری نشست هم چون مانند شرپاها در دامنه پر سنگلاخ کوهی که رهبران باید به قله اش صعود کنند بهترین راه را پیدا می کنند.

آیا هر سال، با تغییر ریاست اجلاس مباحث هم تغییر می کند؟

  • ۸. برای انسجام بیشتر، رؤسای اجلاس های پیشین و آینده با رئیس کنونی اجلاس همکاری می کنند و به آنها ترویکا می گویند.

رودررو

  • ۹. یکی از مسائل مهم اجلاس گروه بیست در هامبورگ دیدار روسای جمهور ایالات متحده آمریکا و روسیه است. در نشست امسال برای اولین بار پوتین و ترامپ با یکدیگر ملاقات می کنند.

 

 

————————————————————–

آدرس آنارشیستهای رشت در اینستاگرام

https://www.instagram.com/anarshist.rasht

———————————————————

آدرس صفحه آنارشیستهای شهر بوکان (  ئانارکیسته کانی بوکان ) در اینستاگرام :

https://www.instagram.com/bokan_anarchy

———————————————————–

آدرس آنارشیستهای شاهین شهر در تلگرام

https://t.me/Anarshistsh2

 

آدرس آنارشیستهای شاهین شهر در اینستاگرام

https://www.instagram.com/anarshistshahinshahr

———————————————————

آدرس کانال آنارشیستهای شهر سنندج در تلگرام

ئانارکیستەکانی شاری سنە
بڵاوکردنەوەی بیرو هزری ئانارکیستی

—————————————————-

آدرس آنارشیستهای مریوان در کانال نلگرام

https://t.me/anarchyinmarivan

——————————————–

آدرس عصر آنارشیسم در اینستاگرام

https://instagram.com/asranarshism/

 

آدرس عصر آنارشیسم در تلگرام

https://telegram.me/asranarshism

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

آدرس و اسامی صفحات مرتبط با مجموعه عصر آنارشیسم  The names and addresses that related to anarchism era website


۱۴۶۷۲۸۵۱_۶۹۳۳۰۷۲۳۷۴۹۹۲۸۳_۱۵۵۷۱۵۳۰۲۵_o

 

۱- سایت عصر آنارشیسم

https://asranarshism.com

 

آدرس و اسامی صفحات ما در فیسبوک

 

۲- فیسبوک عصر آنارشیسم

https://www.facebook.com/asranarshism

 

۳- فیسبوک بلوک سیاه ایران

https://www.facebook.com/iranblackbloc

 

۴ – فیسبوک آنارشیستهای همراه روژاوا و باکورAnarchists in solidaritywiththeRojava

https://www.facebook.com/%D8%A2%D9%86%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D9%88%DA%98%D8%A7%D9%88%D8%A7-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D9%88%D8%B1-Anarchists-in-solidarity-with-the-Rojava-434646579975914

 

۵- فیسبوک دفاع از زندانیان و اعدامیان غیر سیاسی

https://www.facebook.com/sedaye.bisedayan

 

۶ – فیسبوک کارگران آنارشیست ایران

https://www.facebook.com/irananarchistlabors

 

۷- فیسبوک کتابخانه آنارشیستی

https://www.facebook.com/anarchistlibraryfa

 

۸ – فیسبوک آنارشیستهای همراه بلوچستان

https://www.facebook.com/anarchistinsupportbaluchistan

 

۹ – فیسبوک  هنرمندان آنارشیست

https://www.facebook.com/anarchistartistss

 

۱۰ – فیسبوک دانشجویا ن آنارشیست

https://www.facebook.com/anarchiststudents

 

۱۱ – فیسبوک شاهین شهر پلیتیک

https://www.facebook.com/shahre.shahin

 

۱۲ – فیسبوک آنتی فاشیست

https://www.facebook.com/ShahinShahrPolitik

 

۱۳ – عصر آنارشیسم در تلگرام

https://telegram.me/asranarshism

 

۱۴- عصر آنارشیسم در اینستاگرام

https://instagram.com/asranarshism/ 

 

۱۵ – عصر آنارشیسم در توئیتر

https://twitter.com/asranarshism

 

۱۶ – بالاچه عصر آنارشیسم در بالاترین

https://www.balatarin.com/b/anarchismera

 

۱۷- فیسبوک میتینگ دهه هفتاد و هشتادی ها

https://www.facebook.com/%D9%85%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D9%87%D9%87-%D9%87%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%AF-%D9%88-%D9%87%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D9%87%D8%A7-505093803031731/

 

۱۸ – گوگل پلاس عصر آنارشیسم

https://plus.google.com/u/0/114261734790222308813

 

۱۹ –  ساوندکلاود رادیو آنارشی

 

آدرس و اسامی صفحات مرتبط با فدراسیون عصر آنارشیسم

Federation of Anarchism Era Social Media Pages



۱- آدرس تماس با ما 
asranarshism@protonmail.com
info@asranarshism.com
۲- عصر آنارشیسم در اینستاگرام
۳- عصر آنارشیسم در تلگرام
۴- عصر آنارشیسم در توئیتر
۵ – فیسبوک عصر آنارشیسم
۶ – فیسبوک بلوک سیاه ایران
۷ – فیسبوک آنارشیستهای همراه روژاوا و باکورAnarchists in solidarity with the Rojava
۸ – فیسبوک دفاع از زندانیان و اعدامیان غیر سیاسی
۹ – فیسبوک کارگران آنارشیست ایران
۱۰- فیسبوک کتابخانه آنارشیستی
۱۱ – فیسبوک آنارشیستهای همراه بلوچستان
۱۲ – فیسبوک هنرمندان آنارشیست
۱۳ – فیسبوک دانشجویان آنارشیست
۱۴ – فیسبوک شاهین شهر پلیتیک
۱۵ – فیسبوک آنتی فاشیست
۱۶- تلگرام آنارشیستهای اصفهان و شاهین شهر
۱۷ – اینستاگرام آنارشیستهای اصفهان و شاهین شهر
۱۸- تلگرام آنارشیستهای شیراز
۱۹ – تلگرام ” جوانان آنارشیست ”
۲۰ - تلگرام آنارشیستهای تهران
۲۱ – اینستاگرام جوانان آنارشیست
۲۲ – گروه تلگرام اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۳ –  توییتر اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران - The Anarchists Union of Afghanistan and Iran
۲۴ – فیسبوک اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۵ – اینستاگرام اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۶ – کانال تلگرام خودسازماندهی مطالب گروه اتحاديه آنارشیست‌های افغانستان و ايران
۲۷ – گروه تلگرام خودساماندهی مطالب گروه اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۸– اینستاگرام آنارشیستهای بوکان - ئانارکیستە کانی بۆکان
۲۹- کانال تلگرام کتابخانه شورشی
۳۰- کانال تلگرام ریتم آنارشی
۳۱- تلگرام آنارشیستهای اراک
۳۲- تلگرام قیام مردمی
۳۳- ماستودون عصرآنارشیسم
۳۴- فیسبوک آنارشیست‌های مزار شریف
۳۵- فیسبوک آنارشیست‌های کابل