شکار گرازهای آلوده به مواد رادیواکتیو در فوکوشیما

انرزی هسته ای حق مسلم ما است یا حماقت مسلم است ؟!

Text Size

در منطقه فوکوشیما در ژاپن، گرازهای وحشی از مناطق کوهستانی به روستاهایی هجوم که بدنبال فاجعه اتمی فوکوشیما در سال ۲۰۱۱ میلادی خالی از سکنه هستند. حادثه های اتمی فوکوشیما در اثر زمین لرزه و سونامی شدید در این منطقه رخ داد.

گوشت این حیوانات که در اطراف نیروگاه فوکوشیما بوده اند به دلیل آلودگی به مواد رادیواکتیو قابل مصرف نیست. گرازهای آلوده به مواد رادیواکتیو برای مردم محلی و برای رفت و آمد هم خطرناک هستند.

مقامات محلی برای خلاص شدن از دست گرازهای آلوده به تشعشتعات رادیواکتیو دست به دامن شکارچیان شده اند.

منبع : ایرونیوز

افزایش میزان آلودگی به پرتوهای رادیواکتیو فوکوشیما در ژاپن

پس از گذشت ۶ سال از فاجعه‌ی هسته‌ای فوکوشیما، “تپکو” شرکت مسئول تأمین انرژی ژاپن، اعلام کرد که میزان پرتوهای رادیواکتیو در پایگاه آسیب‌دیده‌ی فوکوشیما به مراتب بیش از اندازه‌ای است که گمان می‌رفت.

بنا بر داده‌های ثبت شده در دستگاه اندازه‌گیری‌ای که به کمک یک روبات به دست آمده، درجه‌ی آلودگی محیط به تشعشات ‌رادیو اکتیو در نیروگاه شماره‌ی ۲ فوکوشیما بیش از میزانی است که هنگام وقوع زمین لرزه و سونامی سال ۲۰۱۱ اندازه‌گیری شد. گفته می‌شود که میزان آلودگی در بخشی از نیروگاه یادشده، حتی به ۵۳۰ سیورت در ساعت هم می‌رسد. این رقم در آخرین سنجش که در سال ۲۰۱۲ صورت گرفته، ۷۳ سیورت در ساعت بوده است. مواد و پرتوهای رادیواکتیو به طورکلی سمی هستند.

کارشناسان شرکت “تپکو” هم‌زمان تاکید می‌کنند که در هیچ یک از بخش‌های نیروگاه آسیب‌دیده پرتوهای رادیو اکتیو به بیرون نشت نکرده و میزان آلودگی در برخی از قسمت‌های راکتور شماره‌ی ۲، نیز کمتر از ۷۳ سیورت است.

سیورت واحدی است که کارشناسان اتمی بر اساس آن درجه‌ی آسیب‌رسانی پرتو‌های حامل رادیو اکتیو به بدن انسان را می‌سنجند. به گفته‌ی پژوهش‌گران هنگامی که میزان آلودگی هوا به بیش از ۱۰۰۰ میلی‌سیورت برسد، سلامتی انسان به‌خطر می‌افتد.
در ژاپن کسانی که در فاصله ۵۰۰ تا ۱۲۰۰ متری مرکز انفجار در خانه‌های چوبی به سر می‌بردند و از مرگ، سوختگی و زخم‌های شدید در امان مانده بودند، پس از دو هفته مبتلا به ریزش موی سر، تب، اسهال، خون ریزی زیرجلدی و کم شدن تعداد گلبول‌های سفید خون شدند و طی یک هفته جان سپردند.

توده‌ی سیاه ذوب‌شده

شرکت “تپکو” هم‌چنین هفته‌ی گذشته اعلام کرد، تازه‌ترین عکس‌هایی که از سوی یک روبات از بخش‌های صدمه‌دیده‌ی نیروگاه فوکوشیما گرفته شده، “توده‌ی سیاهی” را نشان می‌دهند که احتمالا از ذوب میله‌های سوختی حاصل شده‌اند. بنا به گفته‌ی مقامات “تپکو” اگر این امر واقعیت داشته باشد، راه برای برچیدن تمام تاسیسات پایگاه اتمی هموار می‌شود. کارشناسان می‌گویند که عملیات برچیدن کامل نیروگاه آسیب‌دیده، بین ۳۰ تا ۴۰ سال به‌‌طول می‌انجامد.

نیروگاه هسته‌ای فوکوشیما در دسامبر ۲۰۱۱ میلادی به دلیل زلزله و سونامی ویرانگری که در این منطقه رخ داد، به شدت صدمه دید. در اثر این فاجعه بیش از ۱۹ هزار تن کشته شدند.

  • تشعشعات رادیواکتیو هرروز جهان را آلوده‌تر می‌کنند

    بیش از ۲ هزار انفجار اتمی

    از سال ۱۹۴۵ تا کنون بیش از دو هزار انفجار اتمی صورت گرفته است. ایالات متحده آمریکا پس از پایان جنگ جهانی دوم ۱۰۳۹ بمب اتمی، شوروی سابق (روسیه) ۷۱۸ بمب، فرانسه ۱۹۸ بمب، بریتانیا و چین هر یک ۴۵ بمب، هند و کره شمالی هر یک سه بمب و پاکستان ۲ بمب اتمی به انفجار رسانده‌اند. ده‌ها هزار انسان تا کنون بطور مستقیم تحت آلودگی اشعه‌های رادیواکتیو آلوده قرار گرفته‌اند.

    سال ۱۹۴۵ و انفجار بمب اتمی در هیروشیما

    بین ۱۴۰ هزار تا ۳۵۰ هزار نفر جان خود را در نخستین ماه‌های پس از انفجار بمب اتمی در هیروشیما از دست دادند. در سال‌های پس از این فاجعه نیز میزان سرطان، بیماری‌های قلبی و کبد و همچنین تغییرات هورمونی و کروموزمی در هیروشیما افزایش یافت. امروزه نیز میزان ابتلا به سرطان خون در بین ساکنان هیروشیما بیشتر از ساکنان دیگر شهرهای ژاپن است.

    انجام بیش از یکهزار آزمایش اتمی در صحرای نوادا

    آزمایش‌های اتمی که بین‌ سال‌های ۱۹۵۰ تا ۱۹۹۲ در مرکوری (صحرای نوادا) انجام گرفت، آلودگی بسیاری از مناطق آمریکا به تشعشات رادیواکتیو را به دنبال داشت. در دندان‌های شماری از کودکان حتی استرانسیم رادیواکتیو کشف شد و موارد ابتلا به سرطان نیز افزایش یافت. در سال‌های ۱۹۶۳ تا ۱۹۹۲ آزمایش‌ها بشکل زیرزمینی صورت می‌گرفتند، اما بروز سوانح سبب می‌شد که غبارهای آلود به تشعشعات رادیواکتیو به بیرون رخنه کند.

    مجتمع اتمی سلافیلد

    از سال ۱۹۵۲ به بعد بود که اولین راکتورهای مجتمع اتمی سلافیلد پلوتونیوم مورد نیاز بریتانیا برای ساخت بمب اتمی را تامین کردند. از سال ۱۹۵۶ از این مجتمع هسته‌ای برای تولید برق استفاده شد. در سال ۱۹۵۷ یکی از راکتورهای مجتمع مزبور دچار آتش‌سوزی شد. سوانح بیشماری که بعدها روی داد نیز سبب آلودگی خاک و آب دریای منطقه به رادیواکتیو شد. میزان ابتلای کودکان کارگران این مجتمع به سرطان خون نیز بالاست.

    مرگ در پی استخراج اورانیوم

    منطقه ویسموت که در شرق آلمان قرار دارد، در سال‌های ۱۹۴۶ تا ۱۹۹۰ سومین معدن بزرگ اورانیوم و تامین‌کننده برنامه هسته‌ای شوروی سابق محسوب می‌شد. طبق آمار اداره حفاظت از آلودگی به تشعشعات خطرناک، از هر ۸ کارگر این معدن یکی بر اثر تشعشعات رادیواکتیو جان خود را از دست داده است. به این ترتیب شمار قربانیان بر ۷ هزار نفر بالغ می‌شده است. موارد ابتلا به سرطان ریه نیز در این منطقه بالاست.

    شهری مخفی

    مجتمع اتمی Tmosk-7 در سیبری که به شهری اتمی می‌ماند و تا سال ۱۹۹۲ نیز وجود آن مخفی نگاه داشته شده بود، در سال ۱۹۹۳ دستخوش انفجار گردید. تشعشات پلوتونیوم و سزیم رادیواکتیو سبب آلودگی مناطقی از سیبری شد. در مجتمع‌های اتمی Tmosk-7 و Majak تا کنون دست کم ۳۸ سانحه بزرگ روی داده و سبب شده که در طول سال‌ها، صدهاهزار تن از کارگران و اعضای خانواده‌های آن‌ها به تشعشعات رادیواکتیو آلوده شوند.

    ۱۹۷۹؛ سانحه‌ای اتمی در هاریس‌بورگ

    ذوب شدن سوخت هسته‌ای در نیروگاه اتمی Three Mile Island در آمریکا در سال ۱۹۷۹ نخستین فاجعه بزرگ در راکتوری هسته‌ای پیش از فجایع چرنوبیل و فوکوشیما محسوب می‌شود. مقادیر زیادی از تشعشعات رادیواکتیو سبب آلودگی محیط زیست شد. تحقیقات از بالا بودن میزان سرطان در این منطقه سخن می‌گویند. تحقیقات متقابلی که از سوی صنایع اتمی انجام گرفته، این نکته را رد می‌کنند.

    فاجعه چرنوبیل در سال ۱۹۸۶

    این دوقلوها بعد از فاجعه چرنوبیل به دنیا آمده‌اند. پدر آن‌ها یکی از کارکنانی بود که پس از فاجعه در تلاش جلوگیری از گسترش تشعشعات بودند و مادر آن‌ها نیز ساکن شهر آلوده چرنوبیل. ذوب شدن سوخت هسته‌ای و همچنین انفجار رآکتورها سبب شد که مقادیر زیادی از تشعشعات رادیواکتیو به بیرون رخنه کند و مناطق زیادی را غیرقابل سکونت سازد. شمار قربانیان چرنوبیل بر بیش از ۱۵ هزار نفر بالغ می‌شود.

    فاجعه فوکوشیما در سال ۲۰۱۱

    در سال ۲۰۱۱ بود که ذوب شدن سوخت هسته‌ای در نیروگاه فوکوشیما شدیدترین آلودگی آب‌های اقیانوس‌های جهان به تشعشعات رادیواکتیو را به دنبال داشت. افزون بر قربانیان مستقیم این سانحه، گفته می‌شود که بین ۲۲ هزار تا ۶۶ هزار نفر دیگر بر اثر ابتلا به سرطان و پیامدهای فاجعه فوکوشیما جان خود را از دست داده‌اند. موارد ابتلا به سرطان تیروئید در بین کودکان نیز پس از این فاجعه افزایش یافته است.

    خطرات زباله‌های اتمی

    تشعشعات رادیواکتیو زباله اتمی میلیون‌ها سال برجا خواهد بود. انباری نهایی که بتوان زباله اتمی را تا ابد در آنجا نگهداری کرد، وجود ندارد. آلمان انبارهای اتمی خود را همواره مورد بازسازی قرار می‌دهد و در این راه نیز میلیاردها یورو هزینه می‌کند.

    عراق؛ سرطان خون بر اثر مهمات آلوده

    در جنگ خلیج فارس در آغاز دهه ۹۰ میلادی مهماتی مورد استفاده قرار گرفتند که در آن‌ها اورانیوم رقیق‌شده بکار رفته بود. این امر سبب شد تا مردم عراق تحت تاثیر تشعشعات اتمی قرار گیرند. در شهر بصره شمار نوزادان معلول و همچنین میزان ابتلا به سرطان از آن زمان افزایش داشته است. میزان ابتلای کودکان به سرطان حتی سه‌برابر شده است.

    منبع : دویچه وله

    ——————————————————————————————————————————————————————————————————–

    آدرس و اسامی صفحات مرتبط با مجموعه عصر آنارشیسم  The names and addresses that related to anarchism era website


    ۱۴۶۷۲۸۵۱_۶۹۳۳۰۷۲۳۷۴۹۹۲۸۳_۱۵۵۷۱۵۳۰۲۵_o

    ۱- سایت عصر آنارشیسم

    https://asranarshism.com

    آدرس و اسامی صفحات ما در فیسبوک

    ۲- فیسبوک عصر آنارشیسم

    https://www.facebook.com/asranarshism

    ۳- فیسبوک بلوک سیاه ایران

    https://www.facebook.com/iranblackbloc

    ۴ – فیسبوک آنارشیستهای همراه روژاوا و باکورAnarchists in solidaritywiththeRojava

    https://www.facebook.com/%D8%A2%D9%86%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D9%88%DA%98%D8%A7%D9%88%D8%A7-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D9%88%D8%B1-Anarchists-in-solidarity-with-the-Rojava-434646579975914

    ۵- فیسبوک دفاع از زندانیان و اعدامیان غیر سیاسی

    https://www.facebook.com/sedaye.bisedayan

    ۶ – فیسبوک کارگران آنارشیست ایران

    https://www.facebook.com/irananarchistlabors

    ۷- فیسبوک کتابخانه آنارشیستی

    https://www.facebook.com/anarchistlibraryfa

    ۸ – فیسبوک آنارشیستهای همراه بلوچستان

    https://www.facebook.com/anarchistinsupportbaluchistan

    ۹ – فیسبوک  هنرمندان آنارشیست

    https://www.facebook.com/anarchistartistss

    ۱۰ – فیسبوک دانشجویا ن آنارشیست

    https://www.facebook.com/anarchiststudents

    ۱۱ – فیسبوک شاهین شهر پلیتیک

    https://www.facebook.com/shahre.shahin

    ۱۲ – فیسبوک آنتی فاشیست

    https://www.facebook.com/ShahinShahrPolitik

    ۱۳ – فیسبوک صدای زندانیان سیاسی

    https://www.facebook.com/SupportPoliticalPrisoners

    ۱۴- صدای زندانیان سیاسی در تلگرام

    telegram.me/VoiceOfPrisonersOfConscience

    ۱۵ – عصر آنارشیسم در تلگرام

    https://telegram.me/asranarshism

    ۱۶- عصر آنارشیسم در اینستاگرام

    https://instagram.com/asranarshism/ 

    ۱۷ – عصر آنارشیسم در توئیتر

    https://twitter.com/asranarshism

    ۱۸ – بالاچه عصر آنارشیسم در بالاترین

    https://www.balatarin.com/b/anarchismera

    ۱۹- فیسبوک میتینگ دهه هفتاد و هشتادی ها

    https://www.facebook.com/%D9%85%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D9%87%D9%87-%D9%87%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%AF-%D9%88-%D9%87%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D9%87%D8%A7-505093803031731/

    ۲۰- گوگل پلاس عصر آنارشیسم

    https://plus.google.com/u/0/114261734790222308813

    ۲۱ –  ساوندکلاود رادیو آنارشی

 

آدرس و اسامی صفحات مرتبط با فدراسیون عصر آنارشیسم

Federation of Anarchism Era Social Media Pages



۱- آدرس تماس با ما 
asranarshism@protonmail.com
info@asranarshism.com
۲- عصر آنارشیسم در اینستاگرام
۳- عصر آنارشیسم در تلگرام
۴- عصر آنارشیسم در توئیتر
۵ – فیسبوک عصر آنارشیسم
۶ – فیسبوک بلوک سیاه ایران
۷ – فیسبوک آنارشیستهای همراه روژاوا و باکورAnarchists in solidarity with the Rojava
۸ – فیسبوک دفاع از زندانیان و اعدامیان غیر سیاسی
۹ – فیسبوک کارگران آنارشیست ایران
۱۰- فیسبوک کتابخانه آنارشیستی
۱۱ – فیسبوک آنارشیستهای همراه بلوچستان
۱۲ – فیسبوک هنرمندان آنارشیست
۱۳ – فیسبوک دانشجویان آنارشیست
۱۴ – فیسبوک شاهین شهر پلیتیک
۱۵ – فیسبوک آنتی فاشیست
۱۶- تلگرام آنارشیستهای اصفهان و شاهین شهر
۱۷ – اینستاگرام آنارشیستهای اصفهان و شاهین شهر
۱۸- تلگرام آنارشیستهای شیراز
۱۹ – تلگرام ” جوانان آنارشیست ”
۲۰ - تلگرام آنارشیستهای تهران
۲۱ – اینستاگرام جوانان آنارشیست
۲۲ – گروه تلگرام اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۳ –  توییتر اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران - The Anarchists Union of Afghanistan and Iran
۲۴ – فیسبوک اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۵ – اینستاگرام اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۶ – کانال تلگرام خودسازماندهی مطالب گروه اتحاديه آنارشیست‌های افغانستان و ايران
۲۷ – گروه تلگرام خودساماندهی مطالب گروه اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۸– اینستاگرام آنارشیستهای بوکان - ئانارکیستە کانی بۆکان
۲۹- کانال تلگرام کتابخانه شورشی
۳۰- کانال تلگرام ریتم آنارشی
۳۱- تلگرام آنارشیستهای اراک
۳۲- تلگرام قیام مردمی
۳۳- ماستودون عصرآنارشیسم
۳۴- فیسبوک آنارشیست‌های مزار شریف
۳۵- فیسبوک آنارشیست‌های کابل