پول نفت که بر سر سفره ما که نیاوردید هیچ, تازه نان را هم از سفره ما ربودید

نظام جلالی 10.12.2014

Text Size

آسوده بخوابید که شهر در امن و امان است.

به گفته رسانه های خود رژیم اخباری از گرانی ۱۰۰ درصدی و ۲۰۰ درصدی انواع نان از نقاط مختلف کشور به گوش می‌رسد!

تنوع نرخ‌ها به حدی است که برخی مسئولان در گفت‌وگو با خبرگزاری‌ها، میزان افزایش قیمت نان را که قرار بود حداکثر ۳۰ درصد باشد، به طور میانگین ۳۰ تا ۳۵ درصد دانسته و شواهد ‌حکایت از آن داشته باشند که افزایش رقم خورده بیش از حرف‌ها بوده و دست کم ۴۰ درصد است.

شاید خبر گران شدن نان برای بخشی از مردم فقط شنیدن آمار و ارقام باشد و یا حتی بخش دیگری که  ۶ میلیون ثروتمند وابسته مستقیم و غیر مستقیم به مراکز قدرت هستند اصلا چنین اخباری را نه دنبال می کنند و نه برایشان مهم است اما برای میلیونها نفری که زیر خط فقر هستند ( به گفته رژیم  ۷ میلیون نفر در شرایط فقر شدید هستند که در آینده‌ای نزدیک میزان این ۷ میلیون نفر به ۱۰ میلیون نفر افزایش خواهد یافت ) آنقدر اوضاع اسفناکتر خواهد شد که از گرسنگی و بدبختی حتی توان اعتراض هم ندارند.طبق آمار دولتی حداقل فقط تهران ۱۵۰۰۰ کارتن خواب دارد که این آمار نشان از آن دارد که صدها هزار کارتن خواب و بی خانمان که سهم آنها از ثروت کشور فقط یک کارتن یا یک چادر یا حلبی است چه بر سرشان خواهد آمد وکودکان کار و خیابان, کپر نشینان و زاعه نشینان و حلبی آباد و بی کاران و کارگران و خانواده های بی سرپرست و آنهایی که پدران و مادران و برادران و خواهرانشان در زندان هستند.آنکه غم نان دارد اما قدرت اعتراض ندارد و آنکه قدرت اعتراض دارد اما غم نان ندارد.ظاهرا مردم ایران منتظرند تا مبارزان کوبانی پس از پیروزی بر داعش سلفی به ایران بیایند و و مردم در ایران را از داعش فریبکار شیعه حاکم و دولت فریب و ریایش (دولت روحانی) نجات دهند

علی ربیعی وزیر کار رژِیم با اشاره به اینکه “ما با انواع عدم توازن در جامعه روبرو هستیم اظهارداشت: میزان توزیع درآمد در تهران ۷ برابر بیشتر از استان سیستان و بلوچستان است، اما فقر شهری در تهران بسیار برهنه‌ تر است.از سال ۸۳ تا به حال فقر شهری رو به افزایش بوده و همچنان رو به‌ رشد است.

وی به عدم توازن جنسیتی نیز اشاره کرد و افزود: طبق شاخص توزیع فقر بر حسب جنسیت، زنان سرپرست خانوار دو برابر فقیرتر از مردان سرپرست خانوار هستند. ضمن اینکه ۳۵ درصد دختران دبیرستانی در روستا از تحصیل باز می‌مانند که این رقم برای پسران کمتر است. همینطور ما به موارد زیادی از به کارگیری زنان و دختران با حقوق بسیار پایین در شرکت‌ های خصوصی روبرو هستیم.”

بنفشه سام گیس روزنامه نگار اجتماعی در تهران ” تایید کننده این تضاد های چشم گیر در سطح جامعه است. او البته اعتقاد دارد که یک سوم جمعیت کشور را کسانی تشکیل می دهد که ثروت های بی حساب دارند و افراط گرانه این ثروت ها را برخ دیگران می کشند.
بنفشه سام گیس که با آمار نقل شده از سوی وزیر کار موافق نیست اعتقاد دارد که اکثریت افراد جامعه با مشکلات معیشتی دست بگریبانند و تعداد افرادی که زیر خط فقر زندگی می کنند به مراتب بیش از ارقامی است که وزیر رفاه از آن یاد کرده است.”

“در متن چنین شکاف عمیق طبقاتی است که گاهی در رسانه های کشور به جلوه های تاسف انگیز این نابرابری ها اشاره می شود.
برای مثال ، همزمان با انتشار گزارش هائی از وضعیت رقت بار کودکان کار و خیابان و یا چگونگی گذران دردناک زندگی کارتون خواب ها در شب های سرد زمستان که در رسانه ها نظر را جلب می کند ، می توان شاهد گزارش های دیگری نیز بود که از گشاده دستی بی پروای اغنیا خبر می دهد.
خرید و فروش اسب های ۸۰۰ میلیون تومانی برای مسابقات اسب دوانی ، رواج هواپیماهای شخصی با قیمت های هفتصد میلیونی و یا ساعت های یک میلیارد تومانی ، بخش ناچیزی از مثال های متعددی هستند که همین اواخر در رسانه های کشور منتشر شده اند.”

علی ربیعی وزیر کار رژیم فقر شهری را از جمله در تهران بسیار برهنه‌ تر از استان محروم سیستان و بلو چستان می داند در حالی که میزان توزیع درآمد در تهران ۷ برابر بیشتر از استان سیستان و بلوچستان است.علی ربیعی فراموش می کند که وقتی کسی برهنه است دیگر برهنه تر بی معنا است مگر آنکه از اخبار وحشتناکی اظلاع دارند که از گفتن آن عمدا امتناع می کنند چراکه خود مسبب آن هستند .

برای آنکه بتوانیم منظور علی ربیعی را متوجه شویم نگاهی مختصر بیاندازیم به سر تیتر و آمار برخی از اخبار مربوط به وضعیت مردم در استان فقیر سیستان و بلوچستان که تا ببینیم مفهوم برهنه تر علی ربیعی چیست ؟

نرخ بیکاری در استان سیستان و بلوچستان در سال ۱۳۹۲ بالای ۵۰ درصد بوده است که قطعا در حال حاضر نیز افزایش داشته  است چراکه هیچ اقدام جدیدی برای پائین آوردن نرخ بیکاری در کل ایران از جمله دراین استان صورت نگرفته است.
همان طور که آمار نشان می دهد حدود ۲۰ درصد جمعیت جوان ( ۱۵ تا ۲۹ ساله) و حدود ۱۶ درصد کودکان سیستان و بلوچستانی بی سواد هستند.
کمبود ۸۰۰ هزار متر مربع فضای آموزشی، کمبود ۸ هزار معلم در سیستان و بلوچستان،عدم استاندارد واحد های آموزشی از دیگر مشکلات عدیده ای بود که در این گزارش به آنها اشاره شده بود. در اواخر شهریور خبرگزاری ایرنا نیز به نقل از استاندار سیستان و بلوچستان نوشته بود که امکان دارد ۲۵ هزار دانش آموز این استان از ادامه تحصیل به دلیل فقر و نبود امکانات آموزشی باز بمانند.
پهناورترین استان کشور با ۱۸۷ هزار و ۵۰۲ کیلومتر مربع گستره، ۱۹ شهرستان و بیش از دو میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت محروم از داشتن حتی یک سالن سیما است.

 

 

 

آدرس و اسامی صفحات مرتبط با فدراسیون عصر آنارشیسم

Federation of Anarchism Era Social Media Pages



۱- آدرس تماس با ما 
asranarshism@protonmail.com
info@asranarshism.com
۲- عصر آنارشیسم در اینستاگرام
۳- عصر آنارشیسم در تلگرام
۴- عصر آنارشیسم در توئیتر
۵ – فیسبوک عصر آنارشیسم
۶ – فیسبوک بلوک سیاه ایران
۷ – فیسبوک آنارشیستهای همراه روژاوا و باکورAnarchists in solidarity with the Rojava
۸ – فیسبوک دفاع از زندانیان و اعدامیان غیر سیاسی
۹ – فیسبوک کارگران آنارشیست ایران
۱۰- فیسبوک کتابخانه آنارشیستی
۱۱ – فیسبوک آنارشیستهای همراه بلوچستان
۱۲ – فیسبوک هنرمندان آنارشیست
۱۳ – فیسبوک دانشجویان آنارشیست
۱۴ – فیسبوک شاهین شهر پلیتیک
۱۵ – فیسبوک آنتی فاشیست
۱۶- تلگرام آنارشیستهای اصفهان و شاهین شهر
۱۷ – اینستاگرام آنارشیستهای اصفهان و شاهین شهر
۱۸- تلگرام آنارشیستهای شیراز
۱۹ – تلگرام ” جوانان آنارشیست ”
۲۰ - تلگرام آنارشیستهای تهران
۲۱ – اینستاگرام جوانان آنارشیست
۲۲ – گروه تلگرام اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۳ –  توییتر اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران - The Anarchists Union of Afghanistan and Iran
۲۴ – فیسبوک اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۵ – اینستاگرام اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۶ – کانال تلگرام خودسازماندهی مطالب گروه اتحاديه آنارشیست‌های افغانستان و ايران
۲۷ – گروه تلگرام خودساماندهی مطالب گروه اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۸– اینستاگرام آنارشیستهای بوکان - ئانارکیستە کانی بۆکان
۲۹- کانال تلگرام کتابخانه شورشی
۳۰- کانال تلگرام ریتم آنارشی
۳۱- تلگرام آنارشیستهای اراک
۳۲- تلگرام قیام مردمی
۳۳- ماستودون عصرآنارشیسم
۳۴- فیسبوک آنارشیست‌های مزار شریف
۳۵- فیسبوک آنارشیست‌های کابل