با توجه به آمارهای گوناگون, فاجعه ای بزرگتر از وجود جمهوری جنایتکار اسلامی برای ایران امروز متصور نیست

Text Size

۱) مرگ روزاﻧﻪ ۳۱۰ نفر در ﺗﻬﺮان بر اثر آلودگی هوا
۲) ایران بزرگ‌ترین صادر کننده نخبه در جهان

ایران از نظر مهاجرتهای بی‌رویه نخبگان در صدر کشورهای جهان قرار دارد، حدود۲۵ درصد از کل ایرانیان تحصیل کرده هم اکنون در کشورهای توسعه یافته زندگی می‌کنند.

طبق آمار صندوق بین‌المللی پول، سالانه بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ هزار نفر از ایرانیان تحصیل کرده برای خروج از ایران اقدام می‌کنند و ایران از این نظر در بین ۹۱ کشور در حال توسعه و توسعه نیافته جهان مقام اول را از آن خود کرده‌است. این معادل خروج ۱۵۰ میلیارد دلار سرمایه سالیانه از ایران است.

همچنین بنیاد ملی نخبگان ایران اعلام کرد که ۳۰۸ نفر از دارندگان مدال المپیاد و ۳۵۰ نفر از برترین‌های آزمون سراسری از سال ۸۲ تا ۸۶ به خارج مهاجرت کرده‌اند.

طبق گزارش صندوق بین‌المللی پول هم اکنون بیش از ۲۵۰ هزار مهندس و پزشک ایرانی و بیش از ۱۷۰ هزار ایرانی با تحصیلات عالیه در آمریکا زندگی می‌کنند و طبق آمار رسمی اداره گذرنامه، در سال ۸۷ روزانه ۱۵ کار‌شناس ارشد، ۲ دارنده دکترا و سالانه ۵۴۷۵ نفر لیسانس از کشور مهاجرت کردند. گزارش صندوق بین‌المللی پول در ادامه افزوده‌است که بیش از۱۵ درصد سرمایه‌های انسانی ایران به آمریکا وبیست و پنج درصد آن به کشورهای عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی اروپا مهاجرت می‌کنند.

بنا بر آمار رسمی در سال ۱۳۹۱ حدود ۱۵۰ هزار دانشجو تقاضای خروج از کشور را کرده‌اند که بیشترشان دانشجوی دوره دکترا بودند. خروج این شمار از دانشجویان معادل ۱۵۰ میلیارد دلار خسارت به ایران وارد می‌کند. همچنین ۶۴ درصد دانش‌آموزان ایرانی مدال‌آور المپیاد طی ۱۴ سال گذشته از ایران مهاجرت کرده‌اند.

۳) ایران از نظر شمار اعدام‌ها «رتبه دوم جهان و رتبه اول خاورمیانه» را دارد

در سال ۲۰۱۲ میلادی، ۶۸۲ نفر در دنیا اعدام شده‌اند که از این میان حداقل ۳۱۴ اعدام مربوط به ایران بوده است. به این ترتیب، براساس گزارش سازمان عفو بین‌الملل، ایران از نظر شمار اعدام‌ها رتبه دوم جهان و رتبه اول خاورمیانه را دارد. البته این تعداد بدون حساب اعدام‌های انجام شده در کشور چین یعنی رتبه اول اعدام در جهان است که البته جمعیتی حدود یک‌میلیارد و ۳۰۰‌میلیون نفری دارد. درنهایت، براساس گزارش‌های این سازمان، پس از چین و ایران، عراق، عربستان سعودی و آمریکا بیشترین اعدام‌ها را دارند.

علاوه بر این ۶۰‌درصد اعدام‌های ایران در ملاءعام انجام شده‌اند. براساس سازمان عفو بین‌الملل، تعداد اعدام‌های سال ۲۰۱۲ میلادی در ایران چهار برابر اعدام‌ها در عربستان سعودی بوده است. البته تقریبا تمام اعدام‌های انجام شده در منطقه خاورمیانه در ایران، عربستان سعودی، عراق و یمن انجام می‌شود.

البته به گفته این سازمان، در ۱۴۰ کشور دنیا، مجازات اعدام رسما منسوخ شده و چنین احکامی دیگر صادر نمی‌شود. همین‌طور، یک‌دهه پیش در ۲۸‌کشور مجازات اعدام انجام می‌شده که سال گذشته، این نوع مجازات در ۲۱‌کشور انجام شده است. به این ترتیب، استان فارس بعد از تهران و کرج بالاترین آمار اعدام‌های رسمی را دارد.

۴) شلاق زدن آدم ها در برابر دیدگان مردم به دلیل «روزه‌خواری»

۵) دستگیری ۷۲۲ نفر به اتهام هنجارشکنی در کنار دریا

۶) وجود ۱۰۰ هزار معتاد خیابانی در کشور

۷) ۲۷ هزار نفر در کشور به ویروس ایدز مبتلا هستند

۸) تنها سال گذشته دو هزار و ۸۲۶ باند مواد مخدر و ۳۹۵ آشپزخانه تولید شیشه شناسایی و منهدم شده است

۹) حدود۲۵ درصد از کل ایرانیان تحصیل کرده هم اکنون در کشورهای توسعه یافته زندگی می‌کنند

۱۰) سالانه بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ هزار نفر از ایرانیان تحصیل کرده برای خروج از ایران اقدام می‌کنند

۱۱) تصادفات جاده‌ای در ایران، یک و نیم برابر میانگین جهانی

آمار سازمان بهداشت جهانی در فاصله ۲۱ مارس ۲۰۱۰ تا ۲۰ مارس ۲۰۱۱ میلادی می گوید ایران در گروه کشورهای دارای جاده های خطرناک (وضعیت قرمز) قرار دارد. کشور نیئو، با عدد ۶۸٫۳ کشته به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، خطرناک ترین جاده های جهان را دارد. پس از آن، جمهوری دومینیکن با عدد ۴۱٫۷ دارای خطرناک ترین جاده هاست و تایلند نیز با داشتن نسبت ۳۸٫۱ کشته به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، سومین کشور است. ونزوئلا نیز با داشتن عدد ۳۷٫۲ در ردیف پرکشتار ترین جاده هاست. پس از این کشورهاست که ایران با داشتن نسبت فراوانی ۳۴٫۱ نفر مرگ و میر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، در ردیف کشورهای دارای خطرناکترین جاده ها قرار می گیرد.این آمار همچنین می گوید میانگین جهانی کشته شدگان جاده ای به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، اندکی بیش از ۲۰ نفر است. یعنی ایران در بازه زمانی مشخص شده، حدود یک و نیم برابر بیشتر از میانگین جهانی، تلفات جاده ای دارد.

۱۲) روزانه بیش از ۱۱ نفر در کشور خودکشی می‌کنند

۱۳) سرقت، همچنان رو به افزایش / تعداد ۱۰ نوع سرقت در کشور طی ۱۵ سال اخیر

۱۴) آمار برخی از جرایم سال۹۱ روزانه ۲۸۰۰ فقره سرقت + ۱۰ جرم اول کشور

۱۵) از سبزی و برنج تا شیر و تن ماهی/ همه مواد غذایی و خوراکی آلوده‌ای که در این سال‌ها خورده‌ایم

۱۶) ایران مقام چهارم جهانی تعداد زندانیان به نسبت جمعیت را در اختیار دارد

گروهی از کارشناسان در همایشی در تهران به بحث درباره علل بالا بودن شمار زندانیان در ایران پرداختند. آنان بر لزوم پنهان نکردن آسیب‌های اجتماعی و نیز استفاده بیشتر از کارشناسان علوم انسانی به‌جای نیروی انتظامی تاکید کردند.

نگرانی‌ها و بحث‌هایی که در پنجمین “همایش ملی آسیب‌های پنهان” در مورد افزایش آسیب‌های اجتماعی و شمار زندانیان در ایران مطرح شدند.

موسوی چلک با ذکر اینکه هم اکنون به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در کشور ۸۰۰ نفر وارد زندان می‌شود، به انتقاد گفت که مسئولان با آسیب‌های اجتماعی در جامعه ایران به شیوه نظامی و انتظامی برخورد می‌کنند، “بجای آنکه با آن به عنوان یک واقعیت تلخ، برخوردی اجتماعی کنند”.

همچنین محمدعلی اسفنانی، سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، به این نکته اشاره کرد که ارتکاب جرایم در ایران افزایش یافته و تا جایی که او می‌داند نزدیک به ۲۵۰ هزار نفر در زندان‌های ایران به سر می‌برند.

۱۷) اجرای حد قطع پا و دست و سنگسار در حکومت داعشی شیعه جمهوری اسلامی

۱۸) آمار تجاوز جنسی در ایران: ۶۰ درصد به پسران، ۴۰ درصد به دختران!

به گفته فرمانده ناجا سال گذشته ۹۰۰ پرونده تجاوز ثبت شده که حدود ۴۰‌ درصد آمار تجاوز مربوط به زنان و ۶۰‌ درصد مربوط به مردان است که معمولا علیه کودکان زیر ۱۵ سال و با اغفال صورت می‌‏گیرد.

۱۹) هر سال در ایران ۳۰۰ امامزاده جدید «کشف» یا به عبارت دیگر «دائر» شده است

 بنا به آمار سازمان اوقاف و امور خیریه “۱۰ هزار و ۶۱۵ امامزاده رسمی و مورد تایید در هشت هزار و ۵۱ بقعه” در سراسر ایران دفن شده‌اند. همین سازمان مدعی است که این امام‌زاده‌ها ” فرزندان و نواده اهل بیت هستند که به ایران آمده یا در ایران بوده‌اند و همین جا نیز از دنیا رفته یا شهید شده‌اند.”

تعداد امامزاده‌ها در ایران طبق آماری که در اول انقلاب گرفته شد، هزار و ۵۰۰ عدد بود. اما آمار نسبتا جدید سازمان اوقاف نشان می‌دهد که این رقم روندی صعودی داشته و تا سال ۹۰ بیش از هفت برابر شده است.

به گفته رئیس کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس جمهوری اسلامی، این کمیسیون شکایتی را در دست بررسی دارد که به افزایش ۷ هزار موردی شمار مقبره امامزاده‌های ایران برمی‌گردد.

این اولین بار نیست که موضوع امام‌زاده‌ها در مجلس ایران مطرح می‌شود. آبان سال جاری نیز رئیس سازمان اوقاف ایران به کمیسیون برنامه و بودجه مجلس فراخوانده شد تا در باره افزایش شمار امامزاده‌ها و به خصوص گردش مالی و نحوه هزینه درآمدهای آنها به سوال‌های نمایندگان پاسخ دهد.

افزایش شمار امام‌زاده‌ها هم سود اقتصادی دارد و منبع درآمدی برای محافل درون حکومتی به شمار می‌رود و هم در عین حال نشانه‌ای از تشدید خرافه‌پرستی در جامعه ایران تلقی می‌شود.

سوال نمایندگان کمیسیون برنامه و بودجه از رئیس سازمان اوقاف در آبان‌ماه امسال از جمله متوجه محل‌های هزینه ۲۰ درصدی بود که خود این سازمان از درآمدهای میلیاردی امامزاده‌ها برداشت می‌کند.

خبرگزاری مهر ۲۷ دی امسال به نقل از حجت‌الاسلام شرف‌خانی، معاون سازمان اوقاف خبر داد که «در ۹ ماهه اول سال جاری (۱۳۹۱) مردم بیش از ۵۱ میلیارد تومان نذورات خود را در ضریح امامزاده ها ریختند».

۲۰) برگزاری سالانه ۱۶۶۴ مسابقه قرآنی اعلام کرد که در جریان آن‌ها باید تغذیه و اسکان ۹۰۰ هزار نفر تامین شود

۲۱) نرخ بیکاری در ایران به مرحله «بحرانی» رسیده است

 

علت‌های مرگ در ایران

ﺩﻩ ﻋﻠﺖ ﻣﺮﮒ ﻭ میر ﺩﺭ ﺍیرﺍﻥ ﻃﻲ ﺳﺎﻝ ۱۳۸۸ به ترتیب:  ﺑﻴﻤﺎﺭﻱﻫﺎﻱ ﻛﺮﻭﻧﺮﻱ ﻗﻠﺐ، ﺳﻜﺘﻪ ﻣﻐﺰﻱ، ﺗﺼﺎﺩﻓﺎﺕ ﺟﺎﺩﻩﺍﻱ، ﻓﺸﺎﺭﺧﻮﻥ ﺑﺎﻻ، ﺁﻧﻔﻮﻻﻧﺰﺍ ﻭ ﭘﻨﻮﻣﻮﻧﻲ، ﻛﻢ ﻭﺯﻧﻲ، ﺳﺮﻃﺎﻥ ﻣﻌﺪﻩ، ﺳﺮﻃﺎﻥ ﻣﺮﻱ، ﺳﺎﻳﺮ ﺣﻮﺍﺩﺙ ﻭ ﺟﺮﺍﺣﺎﺕ، ﻭ ﺑﻴﻤﺎﺭﻱﻫﺎﻱ ﺍﺳﻬﺎﻟﻲ بوده‌است.

بر اساس گفتهٔ رییس سازمان پزشکی قانونی کشور، علت‌های اصلی مرگ و میر غیر طبیعی در ایران را به ترتیب، تصادفات خونین جاده‌ای و مصرف گسترده مواد مخدر تشکیل می‌دهد. (البته در این آمارها اشاره ای به اعدام های غیرانسانی در ایران نشده است )

با محاسبه و مقایسهٔ نرخ علت‌های مرگ در ایران با کل جهان، درمیابیم که احتمال مرگ بر اثر تصادفات جاده‌ای ۱٫۷ برابر و بر اثر مصرف مواد مخدر دو برابر بیشتر از متوسط جهانی است.

گزارش سیمای مرگ و میر در ایران – دانشگاه علوم پزشکی تهران

پاینوشت: باید توجه داشت که بسیاری از چنین آمارهایی به دلایل امنیتی برای رژیم در طبقه بندی محرمانه قرار دارد بنابراین عمق فاجعه بسیار بیشتر از آنچه می‌باشد که در این نوشته بدان‌ها استناد شده است.

۲۲) حذف ١١‌هزار و ۵٠٠ ظرفیت پذیرش زنان در دانشگاه‌ها؛ ظرفیت تعداد زیادی از رشته‌های ٣۶ دانشگاه برای زنان صفر است

 

 

 

 

 

آدرس و اسامی صفحات مرتبط با فدراسیون عصر آنارشیسم

Federation of Anarchism Era Social Media Pages



۱- آدرس تماس با ما 
asranarshism@protonmail.com
info@asranarshism.com
۲- عصر آنارشیسم در اینستاگرام
۳- عصر آنارشیسم در تلگرام
۴- عصر آنارشیسم در توئیتر
۵ – فیسبوک عصر آنارشیسم
۶ – فیسبوک بلوک سیاه ایران
۷ – فیسبوک آنارشیستهای همراه روژاوا و باکورAnarchists in solidarity with the Rojava
۸ – فیسبوک دفاع از زندانیان و اعدامیان غیر سیاسی
۹ – فیسبوک کارگران آنارشیست ایران
۱۰- فیسبوک کتابخانه آنارشیستی
۱۱ – فیسبوک آنارشیستهای همراه بلوچستان
۱۲ – فیسبوک هنرمندان آنارشیست
۱۳ – فیسبوک دانشجویان آنارشیست
۱۴ – فیسبوک شاهین شهر پلیتیک
۱۵ – فیسبوک آنتی فاشیست
۱۶- تلگرام آنارشیستهای اصفهان و شاهین شهر
۱۷ – اینستاگرام آنارشیستهای اصفهان و شاهین شهر
۱۸- تلگرام آنارشیستهای شیراز
۱۹ – تلگرام ” جوانان آنارشیست ”
۲۰ - تلگرام آنارشیستهای تهران
۲۱ – اینستاگرام جوانان آنارشیست
۲۲ – گروه تلگرام اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۳ –  توییتر اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران - The Anarchists Union of Afghanistan and Iran
۲۴ – فیسبوک اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۵ – اینستاگرام اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۶ – کانال تلگرام خودسازماندهی مطالب گروه اتحاديه آنارشیست‌های افغانستان و ايران
۲۷ – گروه تلگرام خودساماندهی مطالب گروه اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۸– اینستاگرام آنارشیستهای بوکان - ئانارکیستە کانی بۆکان
۲۹- کانال تلگرام کتابخانه شورشی
۳۰- کانال تلگرام ریتم آنارشی
۳۱- تلگرام آنارشیستهای اراک
۳۲- تلگرام قیام مردمی
۳۳- ماستودون عصرآنارشیسم
۳۴- فیسبوک آنارشیست‌های مزار شریف
۳۵- فیسبوک آنارشیست‌های کابل