اعتراض به دخالتهای ایران در عراق چند هفته پیش از اربعین
تنها چند هفته پیش از برگزاری مراسم اربعین و در حالی که پیش بینی می شود چند میلیون زائر از سمت مرزهای ایران به عراق بروند، معترضان با شعارهایی از قبیل «ایران باید از عراق برود، کربلا آزاد است» نسبت به سیاستهای ایران در عراق اعلام نارضایتی کردند. تظاهرکنندگان با تاکید بر مطالبات اجتماعی خود و لزوم اصلاحات ساختاری اعلام کرده اند در چنین شرایطی پیاده روی اربعین جایز نیست.
در همین حال، قاسم رضایی، فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی ایران نیز اعلام کرده که با توجه به درگیری در برخی از شهرهای کشور عراق مرزهای چذابه و خسروی از چهارشنبه شب بسته شده است.
با این وجود، میر مسعود حسینیان، سرکنسول ایران در شهر کربلا اعلام کرده است که امسال دستکم سه میلیون ایرانی در مراسم اربعین حضور خواهند یافت.
هلال احمر ایران روز نهم مهرماه نیز از بارگیری و ارسال محموله ۱۶۰ تنی دارو و تجهیزات درمانی هلال احمر به عراق برای مراسم اربعین خبر داد.
بسیاری از معترضان با محکوم کردن دخالت ایران در عراق و حضور نیروهای حشد شعبی که از سوی ایران حمایت میگردند، شعارهایی علیه دولت ایران سر دادند.
همچنین تصاویری از به آتش کشیدن پرچم ایران از سوی معترضان در شبکههای اجتماعی منتشر شده است.
به نظر می آید که این اعتراضات و مبارزاتی که در عراق در جریان است به لحاظ محتوایی بسیار به اعتراضات ۱۰ روزه دیماه ایران شباهت دارد و می بایست از آن با تمام توان حمایت کرد.
با فیو زدن و ریت ویت کردن تویت های مبارزین عراقی و با استفاده از هشتک های معترضین عراقی در اطلاع رسانی به آنها کمک کنیم.
اتحادیه آنارشیستای ایران و افغانستان از مبارزات مردم عراق بر علیه دخالت های جمهری اسلامی و بر علیه دولت عراق و مطالبات آنان حمایت می کند
مرگ بر جمهوری اسلامی
مرگ بر دولت حاکم عراق
السلطات الحكومية العراقية حجبت وسائل التواصل الاجتماعي في محافظات العراق المعتصمة . انا الان استعمل احدى برامج فك الحظر ، الدولة تضيق الخناق علينا ارجوا ايصال صوتنا ، نحن نقتل وندمر في الشوارع وسيتم حظر النت قريبًا #save_the_iraqi_people pic.twitter.com/sbQs9zl0gE
— نسويات عراقيات (@iraq_feminists) October 2, 2019






