پذیرش مهاجران جدید به آمریکا تابع نظام امتیازبندی چه تاثیری بر دیگر کشورها خواهد گذاشت ؟!

Text Size

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا دیروز چهارشنبه از طرحی سخن گفت که ضمن کاستن از میزان مهاجرت به این کشور، پذیرش مهاجران جدید را تابع نظام امتیازبندی می‌کند؛ نظامی که در استرالیا و کانادا جاری است و تحسین دونالد ترامپ را برانگیخته است. بر این اساس و در صورتی که طرح مذکور به تصویب کنگره برسد سالانه ۱۴۰ هزار روادید برای آنهایی که بیشترین امتیاز را به دست آورند صادر خواهد شد.

به گزارش سی‌ان‌ان، یک جوان ۲۶ تا ۳۱ ساله با مدرک دکترا از آمریکا، مسلط به زبان انگلیسی و دارای درآمدی سه برابر متوسط درآمد یک خانوار بیشترین بخت را برای دریافت ویزای مهاجرتی به آمریکا خواهد داشت. آشکار داشتن مدال و نشان قهرمانی یا جایزه نوبل این بخت را بالا می برد. متقاضیان مهاجرت باید دست‌کم ۳۰ امتیاز بدست آورند.

در ادامه معیارهای درنظر گرفته شده در این طرح را مرور می‌کنیم.

سن
امتیازبندی سنی بر اساس نیاز بازار کار تعیین شده است. ۱۸ تا ۲۱ سال شش امتیاز،۲۲ تا ۲۵ سال هشت امتیاز، ۲۶ تا ۳۰ سال ده امتیاز و پس از آن امتیازها روندی کاهشی دارد؛ ۳۱ تا ۳۵ سال هشت امتیاز، ۳۶ تا ۴۰ سال شش امتیاز، ۴۱ تا ۴۵ چهار امتیاز و ۴۶ تا ۵۰ سال دو امتیاز. سر آخر آنهایی که کمتر از ۱۸ و بیشتر از ۵۰ سال دارند هم امتیازی تعلق نمی‌گیرد، با اینحال آنها می‌توانند با تکیه بر دیگر معیارها بخت خود را بیازمایند.

تحصیلات
امتیازبندی تحصیلی براساس بالاترین مدارج دانشگاهی است. دیپلم متوسطه یا معادل آن یک امتیاز، مدرک کارشناسی از آمریکا شش امتیاز و خارج از آمریکا پنج امتیاز، کارشناسی ارشد از آمریکا هشت امتیاز و خارج آمریکا هفت امتیاز، دکترای تخصصی از آمریکا ۱۳ امتیاز و خارج از آمریکا ۱۰ امتیاز دارد.

مهارت در زبان انگلیسی
امتیازبندی زبانی بر میزان تسلط بر زبان انگلیسی مبتنی است و بر اساس آزمون‌های استاندارد تعیین می‌شود. آنهایی که ۱۰۰ درصد و تمامی نمره آزمون را به دست آورند ۱۲ امتیاز، دارندگان ۸۰ تا۹۰ درصد نمره آزمون ۱۰ امتیاز و ۶۰ تا ۸۰ درصد هم هشت امتیاز به دست می‌آورند. آنهایی که زیر ۶۰ درصد نمره آزمون را به دست آورده‌اند هم امتیازی نمی‌گیرند.

پیشنهاد شغلی
امتیازبندی در این زمینه بر اساس میزان درآمد حاصل از پیشنهاد کاری برای متقاضی در آمریکاست. چنانچه متقاضی دارای پیشنهاد کاری باشد که درآمد آن سه برابر درآمد متوسط یک خانوار در ایالت مربوط هست ۱۳ امتیاز و چنانچه این درآمد دو برابر درآمد متوسط باشد هشت امتیاز و در نهایت اگر درآمد شغل پیشنهادی یک‌و‌نیم برابر متوسط درآمد یک خانوار باشد پنج امتیاز برای او محسوب می‌شود.

سرمایه‌گذاری
امتیازبندی بر اساس میزان سرمایه‌گذاری صورت می‌گیرد. چنانچه متقاضی یک میلیون و ۳۵۰ هزار دلار برای دست‌کم سه سال در شرکت تجاری جدیدی در آمریکا سرمایه گذاری کند، شش امتیاز و اگر مبلغ سرمایه‌گذاری به یک میلیون و ۸۰۰ هزار دلار برسد ۱۲ امتیاز به دست خواهد آورد.

امتیازات ویژه
دارندگان جوایز بین‌المللی ویژه از امتیاز ویژه ای برخوردارند. بعنوان مثال برنده جایزه نوبل ۲۵ امتیاز به دست می‌آورد. برای برندگان جوایز انفرادی المپیک هم ۱۵ امتیاز درنظر گرفته شده است.

در این طرح جایی برای «روادید مربوط به لاتاری» دیده نمی‌شود و این نوع روادید متوقف خواهد شد. افزون براین طرح مذکور بستگان درجه دو یا فرزندان بزرگسال مهاجرانی که هم‌اکنون در آمریکا زندگی می‌کنند، اولویتی در دریافت گرین ‌کارت نخواهند داشت.

منبع : یورونیوز

آن دسته از کشورهایی که دچار فقر و فلاکت و عقب افتادگی (فرهنگی ،سیاسی،اجتماعی ،اقتصادی و علمی و……..) بودند و  بخش زیادی یا دارای حاکمیت اسلامگرای افراطی هستند یا جوامع اسلامی و کلا مذهبی و عقب افتاده با گروه های بنیادگرای عمدتا اسلامی درگیرند و مذهب و مردسالاری نیمی از جمعیت این جوامع (زنان) را عمدتا در حاشیه سیاست و اقتصاد و اجتماع نگه داشته اند و از نیرو و توان آنها نه تنها استفاده نمی کنند بلکه در این شرایط بسیار آسیب پذیرتر از مردان هستند و در بسیاری از این کسورها استبداد و سرکوب مردم با اعدام و زندان و شکنجه بیداد می کند و در سالهای آینده نه چندان دور با تغییرات آب و هوایی و خشکسالی و کمبود آب و مهاجرت گسترده و آوارگی مردم درگیر خواهند بود و تنها سرمایه های مالی و انسانی این کشورها جذب کانادا و آمریکا و استرالیا و……….خواهند شد و این جوامع در جهان سوم به جهان چهارم یا حتی جهان نیستی سقوط خواهند کرد.

نظام امتیاز بندی مانند یک الک عمل خواهد کرد و دست به غربال جوامع فقیر و عقب افتاده خواهند زد و این جوامع را از نیروهای تغییر دهنده و امید بخش آینده خالی خواهد کرد و روز به روز باقی جامعه باقی مانده تنها روزنه های امید و تغییر در پیشرفت جامعه را از دست خواهند داد و نه تنها پیشرفت این جوامع را دیگر شاهد نخواهیم بود بلکه اضمحلال و نابودی سرنوشت محتومشان خواهد بود اگر هر چه زودتر از شر مذهب و دیکتاتوری و فقر و مردسالاری و کم آبی و خشکسالی و…..رها نشوند و تغییرات جدی و اساسی صورت ندهند.

شاید بتوان گفت در راس کشورهای جهان سوم و خاورمیانه بحران زده ، کشور ایران قرار دارد چراکه ایران با ۹۵ درصد خشکسالی و بهره‌برداری بیش از ۱۰۷ ‌درصد آب‌های سطحی و خطر مهاجرت ۵۰ میلیون نفر در مسیر نابودی است : شاهرخ فاتح، رئیس مرکز خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی می‌گوید : ” در مجموع حدود ۹۵ درصد از مساحت ایران با درجات مختلف خشکسالی مواجه است.

بر اساس شاخص (SPEI) ۱۲ ماهه منتهی به پایان خرداد ماه ۹۶، استان‌های خوزستان، جنوب ایلام، شمال بوشهر، غرب کهگیلویه و بویراحمد، بخش‌هایی از اصفهان و خراسان شمالی، غرب و جنوب غرب خراسان رضوی، یزد، شمال و شرق کرمان خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان با خشکسالی شدید و حتی در مواردی بسیار شدید روبرو هستند.” عیسی کلانتری، وزیر کشاورزی دوران سازندگی ۲ سال پیش با اعلام آمار تکان‌دهنده از ذخایر آبی کشور گفت بود: “ایران با بهره‌برداری از ٩٧‌درصد آب‌های سطحی خود (از پارسال به ۱۰۷ درصد رسیده است) عملا تمام رودخانه‌های خود را خشک کرده است و دیگر آبی در طبیعت باقی نمانده است. این موضوع به معنای آن است که اگر به همین وضع ادامه دهیم حدود ٧٠‌درصد ایرانیان یعنی جمعیتی معادل ۵٠‌میلیون نفر برای زنده ماندن ناچار به مهاجرت از کشور هستند اما با وضع دیپلماسی خارجی ایران، کدام کشورها حاضرند ۴٠ تا ۵٠‌میلیون ایرانی را اسکان دهند؟! مسئولان دولتی تا امروز باور نداشتند که کشور دارد رو به قهقرا می‌رود و حالا متوجه این موضوع شده‌اند که کمی دیر است . درحال حاضر شاهرود و نیشابور از نظر هیدرولوژی شهر مرده به حساب می‌آیند و بخش عمده‌ای از شهرستان رفسنجان نیز شهر مرده تلقی می‌شود.

وزیر اسبق کشاورزی با تأکید بر این‌که بحران خشکسالی در ایران به وضعیتی رسیده است که حیات و تمدن سرزمین در معرض تهدید قرار گرفته است،مطابق برآوردهای علمی، منابع کشش تأمین نیازهای جمعیت فعلی ایران را ندارد و در آینده نه‌چندان دور حدود ٧٠‌درصد جمعیت ایران باید از کشور مهاجرت کنند

با این منابع آبی موجود و در صورت استفاده از مدرن‌ترین تکنولوژی‌های صنعتی و در صورت فرض محال رسیدن به بهره‌وری ١,۵‌درصد تا‌ سال ١۴٠۴ تنها می‌توانیم برای ٣٣‌میلیون نفر غذا تولید کنیم. این در شرایطی است که بهره‌وری ما درحال حاضر تنها ٠.٢‌درصد است.” “دکتر گیتی خزاعی : بله، متروکه می‌شویم. ما دچار فروپاشی سرزمینی هستیم. ۵ سال پیش که هنوز این‌قدر بحث‌ها در مورد بحران آب به طور جدی مطرح نبود بحث فروپاشی تمدنی را خیلی زودتر مطرح کردیم. البته وقتی آقای عیسی کلانتری بحثی را مطرح کرد که براثر تغییرات اقلیمی و خشکسالی ۵۰میلیون نفر در ایران مهاجرت می‌کنند من جزو کسانی بودم که تأکید کردم این حرف منطقی نیست چراکه مردم ما دیگر مردم کوچ‌ رو نیستند.به نظرمن اتفاق بدتری برایمان می‌افتد و آن سرگردانی درون سرزمینی است، مردم امکان بازیابی شرایط زندگی را نمی‌یابند و درون سرزمین سرگردان خواهندشد.”

بنابراین فرصت زیادی برای انقلاب و سرنگونی حاکمیت تئوکراسی در ایران نیست چراکه تا آینده ای نه چندان دور جنگ آب در ایران آغاز خواهد شد و همچنین ۵۰ میلیون نفر در ایران یا سرگردان خواهند شد یا به دیگر کشورها مهاجرت خواهند کرد( که البته اگر راهمان دهند که نخواهند داد) . ایران در مسیر نابودی است در صورتی که تغییر اساسی و ریشه ای ، هر چه زوذتر ، در ساختار سیاسی و اجتماعی حاکم در ایران ایجاد نشود.

 

———————————————————–

آدرس “دختران آنارشیست افغان ” در فیسبوک

https://www.facebook.com/Afghan-Anarchist-Girls-116992605591873

————————————————————–

آدرس آنارشیستهای رشت در اینستاگرام

https://www.instagram.com/anarshist.rasht

———————————————————

آدرس صفحه آنارشیستهای شهر بوکان (  ئانارکیسته کانی بوکان ) در اینستاگرام :

https://www.instagram.com/bokan_anarchy

———————————————————–

آدرس آنارشیستهای شاهین شهر در تلگرام

https://t.me/Anarshistsh2

 

آدرس آنارشیستهای شاهین شهر در اینستاگرام

https://www.instagram.com/anarshistshahinshahr

———————————————————

آدرس کانال آنارشیستهای شهر سنندج در تلگرام

ئانارکیستەکانی شاری سنە
بڵاوکردنەوەی بیرو هزری ئانارکیستی

—————————————————-

آدرس آنارشیستهای مریوان در کانال نلگرام

https://t.me/anarchyinmarivan

——————————————–

آدرس عصر آنارشیسم در اینستاگرام

https://instagram.com/asranarshism/

 

آدرس عصر آنارشیسم در تلگرام

https://telegram.me/asranarshism

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

آدرس و اسامی صفحات مرتبط با مجموعه عصر آنارشیسم  The names and addresses that related to anarchism era website


۱۴۶۷۲۸۵۱_۶۹۳۳۰۷۲۳۷۴۹۹۲۸۳_۱۵۵۷۱۵۳۰۲۵_o

 

۱- سایت عصر آنارشیسم

https://asranarshism.com

 

آدرس و اسامی صفحات ما در فیسبوک

 

۲- فیسبوک عصر آنارشیسم

https://www.facebook.com/asranarshism

 

۳- فیسبوک بلوک سیاه ایران

https://www.facebook.com/iranblackbloc

 

۴ – فیسبوک آنارشیستهای همراه روژاوا و باکورAnarchists in solidaritywiththeRojava

https://www.facebook.com/%D8%A2%D9%86%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D9%88%DA%98%D8%A7%D9%88%D8%A7-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D9%88%D8%B1-Anarchists-in-solidarity-with-the-Rojava-434646579975914

 

۵- فیسبوک دفاع از زندانیان و اعدامیان غیر سیاسی

https://www.facebook.com/sedaye.bisedayan

 

۶ – فیسبوک کارگران آنارشیست ایران

https://www.facebook.com/irananarchistlabors

 

۷- فیسبوک کتابخانه آنارشیستی

https://www.facebook.com/anarchistlibraryfa

 

۸ – فیسبوک آنارشیستهای همراه بلوچستان

https://www.facebook.com/anarchistinsupportbaluchistan

 

۹ – فیسبوک  هنرمندان آنارشیست

https://www.facebook.com/anarchistartistss

 

۱۰ – فیسبوک دانشجویا ن آنارشیست

https://www.facebook.com/anarchiststudents

 

۱۱ – فیسبوک شاهین شهر پلیتیک

https://www.facebook.com/shahre.shahin

 

۱۲ – فیسبوک آنتی فاشیست

https://www.facebook.com/ShahinShahrPolitik

 

۱۳ – عصر آنارشیسم در تلگرام

https://telegram.me/asranarshism

 

۱۴- عصر آنارشیسم در اینستاگرام

https://instagram.com/asranarshism/ 

 

۱۵ – عصر آنارشیسم در توئیتر

https://twitter.com/asranarshism

 

۱۶ – بالاچه عصر آنارشیسم در بالاترین

https://www.balatarin.com/b/anarchismera

 

۱۷- فیسبوک میتینگ دهه هفتاد و هشتادی ها

https://www.facebook.com/%D9%85%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D9%87%D9%87-%D9%87%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%AF-%D9%88-%D9%87%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D9%87%D8%A7-505093803031731/

 

۱۸ – گوگل پلاس عصر آنارشیسم

https://plus.google.com/u/0/114261734790222308813

 

۱۹ –  ساوندکلاود رادیو آنارشی

 

 

 

آدرس و اسامی صفحات مرتبط با فدراسیون عصر آنارشیسم

Federation of Anarchism Era Social Media Pages



۱- آدرس تماس با ما 
asranarshism@protonmail.com
info@asranarshism.com
۲- عصر آنارشیسم در اینستاگرام
۳- عصر آنارشیسم در تلگرام
۴- عصر آنارشیسم در توئیتر
۵ – فیسبوک عصر آنارشیسم
۶ – فیسبوک بلوک سیاه ایران
۷ – فیسبوک آنارشیستهای همراه روژاوا و باکورAnarchists in solidarity with the Rojava
۸ – فیسبوک دفاع از زندانیان و اعدامیان غیر سیاسی
۹ – فیسبوک کارگران آنارشیست ایران
۱۰- فیسبوک کتابخانه آنارشیستی
۱۱ – فیسبوک آنارشیستهای همراه بلوچستان
۱۲ – فیسبوک هنرمندان آنارشیست
۱۳ – فیسبوک دانشجویان آنارشیست
۱۴ – فیسبوک شاهین شهر پلیتیک
۱۵ – فیسبوک آنتی فاشیست
۱۶- تلگرام آنارشیستهای اصفهان و شاهین شهر
۱۷ – اینستاگرام آنارشیستهای اصفهان و شاهین شهر
۱۸- تلگرام آنارشیستهای شیراز
۱۹ – تلگرام ” جوانان آنارشیست ”
۲۰ - تلگرام آنارشیستهای تهران
۲۱ – اینستاگرام جوانان آنارشیست
۲۲ – گروه تلگرام اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۳ –  توییتر اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران - The Anarchists Union of Afghanistan and Iran
۲۴ – فیسبوک اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۵ – اینستاگرام اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۶ – کانال تلگرام خودسازماندهی مطالب گروه اتحاديه آنارشیست‌های افغانستان و ايران
۲۷ – گروه تلگرام خودساماندهی مطالب گروه اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۸– اینستاگرام آنارشیستهای بوکان - ئانارکیستە کانی بۆکان
۲۹- کانال تلگرام کتابخانه شورشی
۳۰- کانال تلگرام ریتم آنارشی
۳۱- تلگرام آنارشیستهای اراک
۳۲- تلگرام قیام مردمی
۳۳- ماستودون عصرآنارشیسم
۳۴- فیسبوک آنارشیست‌های مزار شریف
۳۵- فیسبوک آنارشیست‌های کابل