داعش مسئولیت گروگان گیری ده ها نفر در پایتخت بنگلادش را پذیرفت

Text Size

به گفته ایرونیوز : “گزارش ها از تیراندازی و گروگان گیری در کافه ای در محله دیپلماتیک شهر داکا، پایتخت بنگلادش حکایت دارد. گفته می شود، ده ها نفر گروگان گرفته شده اند اما تعداد دقیق گروگان ها هنوز مشخص نیست.

گروه موسوم به دولت اسلامی یا داعش مسئولیت این حمله را برعهده گرفته است. این گروه همچنین اعلام کرده است که بیش از ۲۰ نفر در جریان این حمله کشته شده اند.

همزمان رسانه های محلی می گویند، در جریان تبادل آتش میان پلیس و گروگان گیرها، دستکم ۲ نیروی پلیس و تعدادی شهروند عادی کشته و تعداد مجروحان نیز بیش از ۳۰ تن ذکر شده است.

این گروگان گیری توسط حدود ۸ فرد مسلح در ساعت ۲۱ و ۲۰ دقیقه به وقت محلی صورت گرفته است. این افراد به یک کافه که معمولا محل تردد شهروندان خارجی و دیپلمات ها بوده حمله کرده اند.

گزارش ها حاکی از انست که تعدادی شهروند خارجی نیز در بین گروگان ها هستند اما هنوز هویت آنها مشخص نشده است.
در حال حاضر منطقه کاملا تحت محاصره پلیس است وعملیات آزاد کردن گروگان ها ادامه دارد. پلیس بنگلادش از رسانه ها خواسته تا به دلایل امنیتی از پخش مستقیم تصاویر این گروگان گیری و عملیات پلیس خودداری کنند.”

 

 

به نوشته رادیو فردا : ”

خبرگزاری‌ها گزارش دادند که جمعه شب ۱۱ تیرماه درگیری گسترده‌ای میان پلیس بنگلادش و شماری از مردان مسلح در کافه‌ای در منطقه دیپلماتیک داکا، پایتخت، در جریان است و مهاجمان ۲۰ نفر را به گروگان گرفته‌اند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، رییس پلیس بنگلادش گفته که مهاجمان بین شش تا هشت نفر هستند و در میان گروگان‌های آنها چندین خارجی هم وجود دارند.

سومون رضا، رییس کافه «هولی آرتیسان» که از دست مهاجمان گریخته است، به خبرنگاران گفته که مهاجمان مجهز به اسلحه و بمب هستند و تمام مشتریان و کارکنان را به گروگان گرفته‌اند.

تلویزیون جامونا از رضا نقل قول کرده که گفته است مهاجمان هنگام حمله فریاد «الله اکبر» سر می‌دادند.

در همین حال خبرگزاری رویترز به نقل از سایت «اعماق» وابسته به گروه حکومت اسلامی یا داعش گزارش داده که این گروه مسوولیت حمله جمعه شب را به عهده گرفته و گفته است که بیست گروگان خود را کشته است.

منابع مستقل هنوز این خبر را تایید نکرده‌اند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز می‌گوید که شمار زیادی از نیروهای امنیتی اطراف این کافه را به محاصره در آورده و در حال تبادل آتش با مهاجمان هستند که به سوی پلیس نارنجک پرتاب می‌کنند.

بی‌نظیر احمد، مدیر نیروی واکنش سریع ضد جرایم، ساعت ۱۱ و ۲۰ دقیقه جمعه شب به خبرنگاران گفت که نیروهای امنیتی در تلاش برای نجات جان گروگان‌ها هستند.

شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان گزارش داده که ۲۰ نفر در کافه آرتیسان به گروگان گرفته شده‌اند که از نقاط محبوب برای خارجی‌ها در داکا است. گروگانگیران هنوز درخواستی را مطرح نکرده‌اند.

تاکنون کشته شدن دستکم دو نیروی پلیس بنگلادش در درگیری‌ها تایید شده است. تلویزیون خصوصی «کانال ۲۴» نیز گزارش داده که دو مامور پلیس به شدت مجروح شده‌اند.

تلویزیون‌های محلی تصاویر افرادی را نشان می‌دهند که گفته می‌شود در درگیری‌ها مجروح شده‌اند.

به گزارش سایت روزنامه «دیلی استار» چاپ بنگلادش، حدود پنج مهاجم ساعت ۹ و ۲۰ شب وارد رستوران آرتیسان در محله گلشن شده و اقدام به تیراندازی کردند.

خبرگزاری فرانسه خبر داده که این حادثه نزدیک باشگاه نوردیک، جایی که اتباع نروژی گردهم می‌آیند، و سفارت قطر روی داده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، جان کربی سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفته است هنوز زود است که هویت مهاجمان یا انگیزه آنها را مشخص کرد. وی افزوده که سفارت آمریکا در داکا با نیروهای امنیتی بنگلادش در تماس است.

آقای کربی گفته است که کادر دیپلماتیک سفارت آمریکا در داکا خارج از محل درگیری هستند ولی نمی تواند تایید کند که آیا اتباع عادی ایالات متحده در «موقعیت گروگانگیری» هستند یا نه.

کاخ سفید هم خبر داده که باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا، در جریان آخرین تحولات مربوط به گروگانگیری قرار گرفته است.

بنگلادش در ماه‌های گذشته شاهد موجی از قتل اقلیت‌های مذهبی و فعالان مدنی سکولار به دست شبه نظامیان افراطی بوده است.

گروگانگیری جمعه شب در داکا سه روز پس از حمله اسلامگرایان افراطی به فرودگاه آتاتورک در استانبول ترکیه رخ می‌دهد که ۴۳ کشته برجای گذاشت.”

 

 

به نوشته بی بی سی : ”

اعماق، شبه خبرگزاری که اخبار مربوط به گروه دولت اسلامی را منتشر می‌کند خبر داده داعش مسئول حمله و گروگان‌گیری در پایتخت بنگلادش است.

ساعاتی پیش مهاجمان مسلح به کافه‌ای پرمشتری در محله گلشن داکا، یورش برده و عده‌ای را به گروگان گرفته‌اند.

چند شهروند غیربنگلادشی هم در میان گروگان‌ها هستند و آن طور که مقام های بنگلادشی گزارش کرده‌اند گروگان‌گیرها ۸ یا ۹ نفر هستند.

یک سخنگوی دولت بنگلادش هم تایید کرده در تبادل آتش میان مهاجمان و ماموران، یک پلیس کشته شده و دست کم پنج نفر دیگر هم زخمی شده‌اند.

در همین حال، گزارش‌های دیگری از وجود حدود ۲۰ شهروند خارجی در میان گروگان‌ها حکایت دارد.

بینظیر احمد، رئیس یگان ویژه پلیس بنگلادش گفته: “ما می‌خواهیم این ماجرا با آرامش و مسالمت‌آمیز ختم شود و به همین علت در تلاش برای مذاکره با گروگان‌گیرها هستیم.”

ساعتی بعد از آغاز گروگان‌گیری، اعماق، شبه خبرگزاری نزدیک به داعش نوشت شبه‌نظامیان این گروه به یک کافه که “پاتوق بسیاری از خارجی‌ها” بوده حمله کرده‌اند و حدود ۲۰ نفر “از شهروندان ممالک مختلف” را کشته‌اند اما درستی این گزارش هنوز تایید نشده است.

همزمان گزراش شده نیروهای پلیس و ماموران امنیتی در حال مذاکره برای آزادسازی گروگان‌ها هستند.

رسانه‌های محلی از قول شاهدان عینی نوشته‌اند که مهاجمان موقع حمله فریاد “الله اکبر” کشیده‌اند.

دبیر آسیای جنوبی بی‌بی‌سی می‌گوید هر چند حملات مسلحانه به این شکل در بنگلادش نادر هستند، این اتفاق پس از رشته خشونت‌ها و قتل‌هایی که اسلام‌گرایان افراطی عاملش دانسته می‌شوند رخ داده است.”

 

 

به نوشته انتخاب : ” مهاجمان مسلح به کافه‌ای پرمشتری در محله گلشن، منطقه دیپلماتیک داکا، پایتخت بنگلادش، یورش برده و عده‌ای را گروگان گرفته‌اند.

به گزارش ایسنا، شبکه خبری بی.بی.سی گزارش داد که تبادل آتش میان نیروهای پلییس و مهاجمان سه زخمی بر جای گذاشته است که دو تن از آنها مامور پلیس هستند.
بر اساس گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، در جریان این گروگان‌گیری دست‌کم دو افسر پلیس کشته شده‌اند. در عین حال این خبرگزاری از گروگان گرفته شدن حدود ۴۰ تن خبر داده است.
گزارش‌های تایید نشده حاکی از آن است که چند تبعه خارجی هم در میان گروگان‌ها هستند.
نیروهای پلیس و ماموران امنیتی منطقه را محاصره کرده و در حال مذاکره برای آزادسازی گروگان‌ها هستند.
به گزارش رسانه‌های محلی، مهاجمان پس از یورش به کافه قنادی در آن آتش گشودند. گفته شده که این کافه پاتوق خارجی‌ها، دیپلمات‌ها و بنگلادشی‌های نسبتا مرفه بوده است.
خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که گروه تروریستی داعش مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته است.
منابع خبری گزارش داده‌اند که حدود ۹ فرد مسلح مهاجم به این کافه حمله کرده‌اند که سلاح‌های سنگین و نارنجک در اختیار داشتند.
بی‌نظیر احمد، از مقام‌های امنیتی بنگلادش اظهار کرد: ما با برخی از افرادی که توانسته‌اند از محل گروگانگیری فرار کنند، صحبت کردیم و به دنبال این هستیم که این ماجرا به طور مسالمت‌آمیز حل و فصل شود.”

 

پاینوشت” از آنجا که منابع خبری، اطلاعات متفاوتی را منعکس کردند، تصمیم گرفتیم که چند خبر را منتشر کنیم تا خواننده از اخبار متفاوت مطلع باشد تا زمانی که بعد از پایان گروگان گیری بتوان به اطلاعات دقیق تر دست پیدا کرد.

حدود ۳ هفته پیش مقامات در بنگلادش دست کم ۸۵ شبه نظامی اسلامگرا را بازداشت کردند که البته برخی منابع خبری از دستگیری دست کم ۱۱۹ شبه نظامی افراط گرا خبر داده اند. این اقدام پلیس بنگلادش علیه اسلامگرایان این کشور، در پی وقوع موجی از حملات خشن علیه اقلیت ها و فعالان آزادی طلب بنگلادشی صورت گرفت.

به گزارش خبرگزاری رویترز از روز جمعه که مسئولان و مجریان قانون در بنگلادش عملیات توقف حملات مرگبار در این کشور عمدتا مسلمان را آغاز کردند، بیش از ۵۰۰۰ متهم بازداشت شدند که برخی از منایع خبری از دستگیری بیش از هشت هزار فرد مظنون خبر داده اند.

به گفته رئیس پلیس بنگلادش عمده بازداشت ها با اتهامات خاص از جمله جرائم مربوط به اقدام مسلحانه و مواد مخدر صورت گرفته است.

شایان ذکر است که از اوایل سال میلادی گذشته، شبه نظامیان اسلامگرا بیش از سی نفر را در بنگلادش کشته اند که بر علیه وبلاگ نویسان ضد دین، چهره های دانشگاهی، فعالان حقوق همجنسگرایان، کارمندان خارجی، اعضای فرقه های اقلیتی مسلمان و پیروانی از دین مسیحیت ترتیب داده اند.

 بنا بر گزارش یک مرکز دیده بانی مستقر در آمریکا، داعش مسئولیت ۲۱ مورد از این حملات و القاعده مسئولیت باقی حملات را برعهده گرفته است.

 اما دولت بنگلادش حضور اعضای این دو سازمان تروریستی را در بنگلادش رد می کند و پلیس این کشور نیز می گوید که شبه نظامیان داخلی و عضو «جماعه المجاهدین» و یا «گروه انصارالله بنگلا» عامل این حملات هستند.

«شاهیدور رحمان» معاونت بازرسی کل پلیس بنگلادش گفت که تعداد زیادی از ۱۱۹ شبه نظامی دستگیر شده از اعضای «جماعه المجاهدین» هستند.

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

آدرس و اسامی صفحات مرتبط با مجموعه عصر آنارشیسم


poql8j0h
 

۱- سایت عصر آنارشیسم

https://asranarshism.com

 

آدرس و اسامی صفحات ما در فیسبوک

 

۲- فیسبوک عصر آنارشیسم

https://www.facebook.com/asranarshism

 

۳- فیسبوک بلوک سیاه ایران

https://www.facebook.com/iranblackbloc

 

۴ – فیسبوک آنارشیستهای همراه روژاوا و باکورAnarchists in solidarity with the Rojava

https://www.facebook.com/%D8%A2%D9%86%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D9%88%DA%98%D8%A7%D9%88%D8%A7-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D9%88%D8%B1-Anarchists-in-solidarity-with-the-Rojava-434646579975914

 

۵- فیسبوک دفاع از زندانیان و اعدامیان غیر سیاسی

https://www.facebook.com/sedaye.bisedayan

 

۶ – فیسبوک کارگران آنارشیست ایران

https://www.facebook.com/irananarchistlabors

 

۷- فیسبوک کتابخانه آنارشیستی

https://www.facebook.com/anarchistlibraryfa

 

۸ – فیسبوک آنارشیستهای همراه بلوچستان

https://www.facebook.com/anarchistinsupportbaluchistan

 

۹ – فیسبوک  هنرمندان آنارشیست

https://www.facebook.com/anarchistartistss

 

۱۰ – فیسبوک دانشجویا ن آنارشیست

https://www.facebook.com/anarchiststudents

 

۱۱ – فیسبوک شاهین شهر پلیتیک

https://www.facebook.com/shahre.shahin

 

۱۲ – فیسبوک آنتی فاشیست

https://www.facebook.com/ShahinShahrPolitik

 

۱۳- عصر آنارشیسم در تلگرام

 

۱۴- عصر آنارشیسم در اینستاگرام

 

۱۵- عصر آنارشیسم در توئیتر

https://twitter.com/asranarshism

 

۱۶ – بالاچه عصر آنارشیسم در بالاترین

https://www.balatarin.com/b/anarchismera

 

آدرس تماس با ما

 

 

آدرس و اسامی صفحات مرتبط با فدراسیون عصر آنارشیسم

Federation of Anarchism Era Social Media Pages



۱- آدرس تماس با ما 
asranarshism@protonmail.com
info@asranarshism.com
۲- عصر آنارشیسم در اینستاگرام
۳- عصر آنارشیسم در تلگرام
۴- عصر آنارشیسم در توئیتر
۵ – فیسبوک عصر آنارشیسم
۶ – فیسبوک بلوک سیاه ایران
۷ – فیسبوک آنارشیستهای همراه روژاوا و باکورAnarchists in solidarity with the Rojava
۸ – فیسبوک دفاع از زندانیان و اعدامیان غیر سیاسی
۹ – فیسبوک کارگران آنارشیست ایران
۱۰- فیسبوک کتابخانه آنارشیستی
۱۱ – فیسبوک آنارشیستهای همراه بلوچستان
۱۲ – فیسبوک هنرمندان آنارشیست
۱۳ – فیسبوک دانشجویان آنارشیست
۱۴ – فیسبوک شاهین شهر پلیتیک
۱۵ – فیسبوک آنتی فاشیست
۱۶- تلگرام آنارشیستهای اصفهان و شاهین شهر
۱۷ – اینستاگرام آنارشیستهای اصفهان و شاهین شهر
۱۸- تلگرام آنارشیستهای شیراز
۱۹ – تلگرام ” جوانان آنارشیست ”
۲۰ - تلگرام آنارشیستهای تهران
۲۱ – اینستاگرام جوانان آنارشیست
۲۲ – گروه تلگرام اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۳ –  توییتر اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران - The Anarchists Union of Afghanistan and Iran
۲۴ – فیسبوک اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۵ – اینستاگرام اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۶ – کانال تلگرام خودسازماندهی مطالب گروه اتحاديه آنارشیست‌های افغانستان و ايران
۲۷ – گروه تلگرام خودساماندهی مطالب گروه اتحادیه آنارشیستهای افغانستان و ایران
۲۸– اینستاگرام آنارشیستهای بوکان - ئانارکیستە کانی بۆکان
۲۹- کانال تلگرام کتابخانه شورشی
۳۰- کانال تلگرام ریتم آنارشی
۳۱- تلگرام آنارشیستهای اراک
۳۲- تلگرام قیام مردمی
۳۳- ماستودون عصرآنارشیسم
۳۴- فیسبوک آنارشیست‌های مزار شریف
۳۵- فیسبوک آنارشیست‌های کابل