درک ساده از مفهوم ستم مضاعف در بخش ستم جنسی
دربخش اعظم جهان و و خصوصا ایران زن بودن جرم است اما در بخشی از ایران زن کرد بودن ؛جرم را سنگین میکند زن کرد کارگر و یا کودک بودن سنگینتر ؛ زن کرد کارگر سنی و بهایی و اتِِیست و کمونیست وآنارشیست وچپ دگر اندیش جرمش بسیار سنگینتر .
زن کرد کارگر رهایی خواه و برابری طلب و هم جرمش سنگین است هم مجازاتش و هم درک از ستمش بیشتر .زن کرد توسط وحشیترین نر که بخاطر عقب ماندگی و اجرای ستم ملی از نعمت سواد و دانش محروم شده مورد ستم وحشتناک و غیر قابل قیاس با دیگر همنوع و هم جنسانش قرار میگیرد.
زن کرد محروم از تحصیل نیز بخاطر همان محرومیت از تحصیل اصولا از حق خود اگاهی ندارد که به دفاع از ان بپردازد.زن ترک و بلوچ و عرب و لر و ترکمن نیز به همچنین .تشابه این زنان با همزنجیر سرخ پوست و سیاه پوست وزرد پوست و دو رگه و یا شاید لزبین و همجنس گرا درجهان محسوس است.
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.